Гра


1: 5

Удари по воротах:

10
:
15

Удари у рамку воріт:

4
:
8

Сейви:

3
:
3

Фоли:

4
:
8

Попко Максим/Щербик Андрій/Літвінчук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Волинець Юрій




Про гру:

 

             Після здобутого очка в попередньому турі «Покров» вийшов на поле з надією засмутити свого суперника, щоб продовжити залікову серію і покращити своє турнірне становище. В свою чергу ФК «Духче», який перебував на другій сходинці турнірної таблиці після нічиєї зі «Стиром», теж був налаштований на боротьбу, щоб здобути перемогу і скоротити відставання від лідера.

 

             Тому з перших хвилин команди почали діяти активно, без розвідки. І вже в дебюті матчу, Іван Бандура, потужним ударом в дальній кут відкрив рахунок – 0:1. Пропущений гол «розбудив» господарів і вони заграли активніше  і гостріше. Павло Шматюк, Сергій Ліщук декілька разів перевірили надійність Станілава Семенюка, але останній в «рамці» діяв безпомилково. В середині тайму гра вирівнялася. Команди діяли від оборони, шукаючи шляхи до воріт суперника. Кінцівку тайму активніше провели гості, які створили ряд небезпечних моментів біля воріт «Покрову». А за 30 секунд до закінчення тайму, швидка комбінація Бандура – Сабатюк, завершилася другим голом – 0:2.

 

             У другій половині, з перших секунд, команди почали відкритий, швидкісний футбол. І вже на початку тайму, Богдан Сліпчук, потроїв перевагу гостей.        Господарі не здавалися і через кілька секунд після пропущеного, прицільним ударом в «дев’ятку» Кирило Шпаковський скоротив рахунок – 1:3. Здавалося, цей м’яч надасть сил господарям, але сталося навпаки. Він лише «розлютив» гостей, які взяли гру в свої «ноги», і до кінця гри Богдан Сліпчук ще двічі розписався у воротах Максима Охочого, тим самим оформивши «хет-трик» у зустрічі – 1:5. Як не старалися господарі на останній хвилині бодай скоротити рахунок, проте гості стримали їх натиск і довели гру до логічної перемоги.

              

Найкращий гравець матчу:  Богдан Сліпчук (Духче)