Гра


5: 2

Удари по воротах:

11
:
12

Удари у рамку воріт:

8
:
5

Сейви:

3
:
3

Фоли:

6
:
4

Попко Максим/Шульгач Андрій/Кірепко Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Звітна гра Третьої ліги обіцяла бути дуже цікавою та безкомпромісною. «Бережанка-Метеор» після перемоги в стартовому турі сезону програла усі подальші три гри чемпіонату, тож воліла реабілітуватися за невдачі вже у новому році. Утім, суперник був не з легких – «Грифон» набрав у перших чотирьох турах сім очок та позначив себе у боротьбі за медалі регулярки.

 

Почати краще вдалося саме гравцям «Бережанки»: «бордові» уже на 4-й хвилині відкрили рахунок у матчі зусиллями Андрія Мединського, а ще за дві хвилини після розіграшу кутового м’яч дістався Андрію Франчуку, який подвоїв перевагу команди – 2:0. Утім, «синьо-жовтим» вдалося досить швидко відіграти один гол в середині тайму, коли Богдан Компанієць здорово розібрався на дальній стійці після навісної передачі партнера – 2:1. Утім, попри усі намагання, зрівняти рахунок до перерви «Грифону» так і не вдалося.

 

Свого номінальним гостям вдалося досягти на початку другого тайму, який затримався майже на півгодини через повітряну тривогу. Гравці «Бережанки» сфолили у власній карній зоні проти Миколи Поліщука, а Василь Войтюк упевнено реалізував пенальті – 2:2. Утім, за декілька хвилин «бордові» знову вийшли уперед у цьому поєдинку, коли з меж карної зони «дубль» оформив Андрій Франчук – 3:2. А невдовзі віч-на-віч з воротарем вибіг Андрій Здіховський, і, хоч не з першого разу, однак таки вразив рамку гостей – 4:2! «Грифони» пішли на останніх хвилинах на штурм, однак у підсумку отримали лише гол у власні порожні ворота від Валентина Дублія – 5:2.

 

«Бережанка-Метеор» перериває серію невдач, здобувши другу перемогу в нинішньому чемпіонаті!

 

Найкращий гравець матчу: Андрій Франчук (Бережанка-Метеор)