Гра


3: 3

Удари по воротах:

14
:
21

Удари у рамку воріт:

4
:
10

Сейви:

6
:
1

Фоли:

3
:
3

Кірепко Анатолій/Шульгач Андрій/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Переможна серія АСК «Забороль» у Другій лізі чемпіонату Волині залишає все менше шансів суперникам поборотися за регулярне «золото» дивізіону. Утім, на другу сходинку претендентів чимало – і саме кожен із учасників цього поєдинку в разі перемоги міг вийти на неї за підсумками п’ятого туру змагань!

 

Команди розпочали в досить непоганому темпі, обмінюючись гострими атаками. В одній з таких міг відзначитися «Хавест», однак Руслан Лебедь потягнув небезпечний постріл Юрія Кошлая. А от «Луцьктеплу» вдалося відкрити рахунок у матчі: Михайло Шкабура в чудовоми стилі п’ятою з льоту переправив довгу передачу з власної половини майданчика – 1:0! Гравці «Хавеста» кинулися відігруватися і створили декілька гарних нагод: в одному з випадків чудову комбінацію точним ударом в порожній кут не зумів завершити Юрій Яковлєв, а ще згодом Лебедь знову виручив «тепловиків» після удару Сергія Костюкевича. Команди так само обидві намагалися атакувати, тож гра була цікавою та рівною, а пощастило під завісу першого тайму знову «жовто-червоним»: ще одна довга передача до карної зони завершилася неузгодженістю захисника та воротаря, і від польового гравця «Хавеста» у рамку залетів прикрий автогол – 2:0. Кінець тайму «біло-зелені» провели п’ятьма польовими, однак відквитати бодай один гол так і не зуміли.

 

Після перерви гравці «Хавеста» також захопили ініціативу – саме їм потрібно було відігруватися. Утім, там де «тепловиків» не виручав Руслан Лебедь, на допомогу приходив каркас воріт! А ближче до завершення поєдинку гравці «Луцьктепла» знову забили дивовижний гол: вкидання від воротаря і ще одна, навіть більш ефектна п’ята Якова Антонюка, яка з льоту переправила «кулястого» у ворота повз голкіпера – 3:0! Останні хвилини матчу пройшли під диктовку «Хавеста», і номінальним гостям таки вдалося «розпечатати» ворота опонентів зусиллями Юрія Чайки – 3:1. А невдовзі Ігор Білітюк зіграв на добиванні після влучання партнера в бокову стійку – 3:2! До завершення матчу залишалося всього 12 секунд, і цього вистачило «Хавесту» для неймовірного камбеку: після розіграшу кутового Вадим Кухтей таки врятував для команди неймовірну нічию з трьома голами на останній, 30-й хвилині – 3:3!!!

 

У підсумку, жодна із команд так і не вийшла на другу сходинку таблиці Другої ліги після цього неймовірного матчу, що додало ще більше шансів «Заборолю» виграти регулярну першість, однак в той же час загострило інтригу в боротьбі за інші призові місця ліги.

 

Найкращий гравець матчу: Яків Антонюк (Луцьктепло-Четвертня)