Гра


1: 5

Удари по воротах:

22
:
21

Удари у рамку воріт:

15
:
14

Сейви:

4
:
6

Фоли:

2
:
9

Кірепко Анатолій/Мельник Олег/Силюк Григорій




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Цей поєдинок по праву вважався одним із центральних загалом у регулярному чемпіонаті Четвертої ліги цього сезону: «Воротнів» був абсолютним лідером таблиці з чотирма перемогами в чотирьох матчах, однак мав достойного суперника – «Мильськ» за чотири тури втратив очки лише одного разу і так само не знав гіркоти поразок. Тож цей матч мав дуже великий вплив на боротьбу за найвищі нагороди дивізіону!

 

Як і очікувалося, на майданчику точилася цікава, конкурентна та рівна боротьба. Дещо активнішими на перших хвилинах у ній виглядали футзалісти «Мильська». У середині першого тайму в одному з моментів вони одразу декілька разів розстрілювали воротаря номінальних господарів Сергія Савчука, однак той таки зумів залишити ворота команди «сухими». У відповідь чудова нагода забити була у Миколи Денисюка з «Воротнова», однак його удар прийшовся у дальню бокову стійку! Незважаючи на рівність за ударами по воротах (11:11 у першому таймі), атаки «Мильська» здавалися на якусь дещицю гострішими – утім, на перерву команди таки пішли без забитих голів.

 

Не вдавалося суперникам «розпечатати» рамки і на початку другого тайму. Там, де гравців не підводила точність, рятували голкіпери обох команд – Володимир Корлуп із «Мильська» та особливо Сергій Савчук із «Воротнова», який знову іноді рятував по декілька разів за одну атаку. На 18-й хвилині таки вдалося відкрити рахунок «Мильську»: Максима Відрінського залишили без нагляду в декількох метрах від воріт, і він переправив у рамку точну передачу партнера – 0:1! Гравці «Воротнова» намагалися організувати щось у відповідь, однак їх опоненти вчепилися у цей матч «мертвою хваткою». А наприкінці матчу вони ще двічі довели свої претензії на перемогу: спочатку Анатолій Відрінський потужним потрілом зі штрафного не залишив воротарю шансів, а згодом його брат Максим відібрав м’яч на чужій половині майданчика, поклав воротаря на газон і оформив «дубль» для себе – 0:3! Номінальні господарі побігли в атаку, подекуди залучаючи п’ять польових гравців, а одного разу навіть потужним пострілом влучили у стійку. Утім, за дві хвилини до сирени вони знову пропустили: цього разу вдруге у матчі відзначився Анатолій Відрінський – 0:4. До кінця матчу «Воротнів» отримав чудовий шанс розмочити рахунок, однак Володимир Корлуп потягнув дабл-пенальті від Дмитра Чубари! Утім, до завершення господарі заробили ще один десятиметровий, і Андрій Случик вже його реалізував – 1:4. Щоправда, ще до фінальної сирени крапку в матчі поставив Віктор Олінчук – 1:5!

 

Чудова перемога «Мильська», яка виводить команду на лідерську сходинку таблиці Четвертої ліги!

 

Найкращий гравець матчу: Максим Відрінський (ФК Мильськ)