Гра


4: 6

Удари по воротах:

16
:
12

Удари у рамку воріт:

9
:
8

Сейви:

1
:
1

Фоли:

2
:
7

Гоза Руслан/Мищук Анатолій/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Незважаючи на те, що колективи знаходяться на протилежних полюсах турнірної таблиці, матч вийшов бойовим (як часто буває в матчах за участі «Камаза-Агро») та багатим на голи (як часто буває в матчах за участі «Локомотива»). Гості, як і належить лідеру, розпочали гру «першим номером», але острожецька команда під керівництвом Олега Юрчука захищалася злагоджено, тому небезпеку для воріт Ігора Неділька несли переважно удари з далекої відстані. Втім, довго рахунок 0:0 не протримався, завдяки автоголу ківерчани вже на 3-й хвилині вийшли вперед. Проте, ненадовго. Не минуло й хвилини, як Олег Юрчук відновив статус-кво. Забитий гол додав «Камазу-Агро» впевненості і невдовзі Руслан Дорощук вдало завершив контратаку господарів. Але «Локомотив» так само швидко відігрався – Давид Франчук втік сам на сам і переграв Ігора Неділька. А на 13-й хвилині Роман Стужук потужним пострілом у дальній кут знов виводить «Локомотив» вперед.

 

Одразу по перерві стався ще один автогол і рахунок зрівнявся втретє та знов не надовго. Не минуло й хвилини, як завдяки влучному удару Романа Стужука ківерчани знов були попереду. І надалі вони діяли вже набагато обережніше, оскільки часу забити ще раз могло і не вистачити. На 25-й хвилині Павло Шмига реалізував вихід сам на сам і фактично зняв питання щодо переможця двобою. На останніх хвилинах команди ще обмінялися голами і завершили зустріч за рахунку 6:4 на користь «Локомотива».

 

Таким чином, ківерчани продовжують крокувати без втрат і поки поступаються «Володимирівці» лише за різницею голів, а «Камаз-Агро» поки лишається без набраних очок, проте на фініші календар в острожецького колективу буде набагато легшим і шанси потрапити до плей-офф все ще залишаються.

 

Найкращий гравець матчу: Роман Стужук (Локомотив)