Гра


9: 3

Удари по воротах:

33
:
10

Удари у рамку воріт:

16
:
7

Сейви:

1
:
3

Фоли:

4
:
2

Мищук Анатолій/Журибіда Володимир/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Колективи, що зустрілися у звітному матчі, хоч і виступають в одній лізі, але на даному етапі знаходяться у різних «вагових категоріях». «КроШу» має зіграний склад і постійно підсилює його молодими талановитими гравцями, тож поки зберігає цілком реальні шанси на медалі «регулярки», а «Фіміам», хоча й через об’єктивні причини, на превеликий жаль, поки далекий від свого «довоєнного» рівня гри. «Заводчани» з перших секунд заволоділи ініціативою і, хоч як не намагалися номінальні гості триматися у грі, голи на будь-який смак посипалися, немов з рогу достатку. Початок розгрому поклав на 4-й хвилині невгамовний Павло Балас, партнери підтримали його ініціативу і до середини першого тайму рахунок був вже 4:0. «Фіміам», розуміючи, що втрачати вже нічого, провів кілька непоганих атак у відповідь, змусивши попрацювати Дмитра Роюка і навіть відіграв один гол зусиллями Романа Коса. Пропущений м’яч змусив господарів активізуватися і до перерви вони ще тричі вразили ворота Іллі Шатохіна.

 

В другому таймі «КроШу» відверто скинув оберти, чим гості одразу скористалися і трохи скоротили відставання у рахунку завдяки голам Олександра Терещука та Павла Матвійчука. Проте, ігрова перевага господарів була надто великою, дива не сталося, а наприкінці зустрічі голи Павла Баласа та Дениса Карпюка поставили крапку в цьому протистоянні. 9:3 на користь «КроШу».

 

Таким чином, «заводчани» хоча й лишилися на 5-й сходинці турнірної таблиці, але дещо наблизилися до конкурентів, а на «Фіміам» очікує важка боротьба за потрапляння до топ-8.

 

Найкращий гравець матчу: Павло Балас (Kroshu Lutsk)