Гра


0: 1

Удари по воротах:

7
:
6

Удари у рамку воріт:

4
:
2

Сейви:

1
:
4

Фоли:

2
:
2

Кірепко Анатолій/Мищук Анатолій/Літвінчук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

У звітному поєдинку зустрічались команди, які знаходилися всередині турнірної таблиці після трьох турів. І саме сьогоднішня гра мала багато чого вирішити у подальших перспективах суперників на нинішній сезон. У хлопців з Острожця було чотири залікові бали, у їхніх суперників три, тож на гру опоненти виходили дуже настроєні та мотивовані.

 

Поєдинок розпочався досить обережно. Кожна з команд намагалась контролювати м'яч та мінімізувати помилки. Моментів було достатньо біля воріт як однієї так і іншої з сторін протистояння, та витиснути щось з цього суперникам довго не вдавалося, так як заважали цьому захист та воротарі команд-опонентів. Але довго так продовжуватись не могло, і всередині тайму гравцю номінальних гостей Андрію Гузоватому вдалось влучним пострілом відкрити рахунок у зустрічі – 0:1. Безумовно, це зовсім не входило в плани хлопців з ФК "Фортуна", і вони великими силами кинулись вперед, та змінити щось в першій половині їм так і не вдалось.

 

Друга половина розпочалась з силової боротьби суперників на кожному клаптику майданчика та намаганнями змінити результат. Але пролітали коштовні хвилини тайму, а результат лишався незмінним. Отже, підсумком гри стала мінімальна перемога "кесефівців", яка дозволила команді піднятись у турнірній таблиці після чотирьох зіграних матчів. Та чемпіонат тільки доходить до свого екватора, тож всі найбільш цікаві зустрічі ще попереду, а вболівальники з нетерпінням чекають наступних протистоянь.

 

Найкращий гравець матчу: Андрій Гузоватий (Olam-Kesef-2)