Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

Це була зустріч лідера П'ятої ліги після трьох турів "регулярки" – нововолинської команди «ТТІ-2», та їхнього суперника з Городищенської громади – ФК "Легіон". Команда права зіграла лише дві гри, одну з яких програла а в іншій святкувала "вікторію", тож знаходилася всередині турнірної таблиці і була дуже налаштована дати бій фавориту цього поєдинку. 

 

Гра розпочалась на високих швидкостях та намаганнях команд першими відкрити рахунок, щоб потім контролювати хід подій. Всередині тайму суперники змогли обмінятись результативними атаками, авторами яких стали Ілля Цьох та Денис Голодюк, і кожна команда намагалась розвинути успіх, та зробити це жодній із сторін протистояння в першій половині не вдалось – 1:1.

 

Другий тайм розпочався з швидкого м'яча все того ж Дениса Голодюка, який зумів влучно пробити по воротах, на що практично одразу відповів Ілля Осінцов і гра "заграла новими яскравими фарбами". Продовжився поєдинок на високих швидкостях та великою кількістю небезпечних моментів, з яких набагато більше спромоглися створити хлопці з Городища, а саме Богдан Ройко ,який «дублем» зумів вивести свою команду вперед. Продовжив його гольову ходу Денис Голодюк, і в повітрі спорткомплексу військового ліцею запахло сенсацією. Як не намагались суперники ще щось поміняти в кінці зустрічі, зробити це їм більше так і не вдалося – 2:5!

 

Отже перемога "легіонерів", яка значно покращує їхні перспективи у боротьбі за нагороди Регулярного чемпіонату .

 

Найкращий гравець матчу: Денис Голодюк (Легіон ТГ)