Гра


5: 1

Удари по воротах:

16
:
14

Удари у рамку воріт:

9
:
8

Сейви:

7
:
4

Фоли:

4
:
1

Леончук Олександр/Літвінчук Леонід/ Кірепко Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

Це була гра "середняків" Четвертої ліги. Перед цим туром суперники знаходились всередині "турнірки", тож цей порядок мав багато чого вирішити у подальших перспективах команд на сезон у Регулярному чемпіонаті.

 

Поєдинок розпочався на досить високих швидкостях та намаганнях опонентів першими відкрити рахунок, щоб потім, як кажуть, "диктувати свою гру". Першому вдалось це зробити Роману Хомику з Гіркої Полонки, який вдало замкнув передачу свого партнера по команді – 1:0. Звичайно, такий перебіг подій не входив у плани юних дарувань з ФК "Любарт", і вони великими силами кинулись відіграватись, однак надійно грав воротар та захист номінальних господарів, які "зацементували" свої ворота та змогли ще раз підловити «червоно-чорних» у контратаці. Автором м'яча став Вадим Матвійчук – 2:0.

 

Друга половина розпочалась з ще одного м'яча від "феніксівця" Юрія Шура, і стало зрозуміло що "юніорам" буде вкрай важко здобути сьогодні залікові бали для себе, тим більше що рахунок збільшив двічі Сергій Матвійчук після помилок хлопців Олександра Лисенка. Після цього «салатово-чорні» просто почали "засушувати" гру, результат якої їх цілком влаштовував. Це вдалось команді, і фінальний свисток арбітрів зафіксував впевнену перемогу команди, що дозволяє їй продовжити боротьбу за нагоди Регулярного чемпіонату.

 

Найкращий гравець матчу: Сергій Матвійчук (ФК Гірка Полонка)