Гра


2: 6

Удари по воротах:

13
:
14

Удари у рамку воріт:

6
:
10

Сейви:

5
:
4

Фоли:

2
:
5

Журибіда Володимир/Літвінчук Леонід/Леончук Олександр.




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

У звітному поєдинку зустрічались "міцні горішки" Четвертої ліги Регулярного чемпіонату АМФВ. Перед грою суперники були поруч у турнірній таблиці, знаходячись на третій та четвертій позиціях відповідно, тож поєдинок очікувався дуже цікавим та змістовним.

 

Не встигла годинникова стрілка зробити хвилинного оберту, а "Імперіум" вже повів у рахунку. Це Олександр Романюк влучним ударом зумів "прошити" воротаря суперника і вивести свою команду вперед – 1:0. Звичайно, такий швидкий нокдаун повпливав на номінальних гостей, і команді знадобилось трохи часу, щоб "прийти до тями" та вирівняти гру. З плином ігрового часу представники колишнього Рожищенського району зуміли створити достатньо небезпечних моментів біля воріт опонента, що і привело до м'яча Анатолія Відринського який зумів зрівняти рахунок у зустрічі – 1:1. Як не намагались команди схилити шальки терезів на свою користь в першій половині, зробити це їм так і не вдалося.

 

Другий тайм розпочався з сильного тиску на ворота "Імперіуму", і блискучого хет-трику Віктора Олінчука, який за дві хвилини перевернув все з ніг на голову у цій грі! Звичайно, такий перебіг подій грав на руку номінальних гостей, і «синьо-білі» сіли у захист, намагаючись надійно відіграти в обороні та "засушити гру", результат якої цілком їх влаштовував. В кінці гри команди обмінялися м'ячами авторами яких стали Максим Відрінський та Олег Гаврилюк, та це вже ніяк не повпливало на переможний результат для ФК «Мильськ», який здобув важливі залікові бали для себе!

 

Найкращий гравець матчу: Віктор Олінчук (ФК Мильськ)