Гра


1: 4

Удари по воротах:

14
:
13

Удари у рамку воріт:

8
:
6

Сейви:

2
:
7

Фоли:

5
:
6

Журибіда Володимир/Леончук Олександр/ Літвінчук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

Розпочався четвертий тур у П'ятій лізі грою між представниками колишнього Локачинського району – ФК "Бубнів", а також "ветеранами" з Володимирівки. Перед цією грою суперники були на різних полюсах "турнірки": якщо хлопці з Бубнова були третіми, то їхні візаві -восьмими, і саме ця гра мала багато чого вирішити у турнірних "розкладах" цього дивізіону, та подальшій боротьбі у Регулярному чемпіонаті.

 

Поєдинок розпочався досить обережно. Жодна з команд не форсувала подій, намагаючись в першу чергу надійно відіграти у захисті, а потім підловити суперника в швидкій контратаці. Та летіли хвилини тайму, а забитих м'ячів все не було, допоки за справу не взявся володимирівець Сергій Чемерис, якому вдалось влучним ударом пробити "стража воріт" суперника і його колектив повів у рахунку – 0:1.Та «червоно-білі» змогли відповісти влучним пострілом Миколи Лавренюка і на перерву команди пішли при бойовій нічиїй – 1:1.

 

Друга половина розпочалась з точного віддзеркалення першої. Завдання в кожного з суперників - надійна гра в захисті, та при можливості швидка контратака, що зрештою і дало можливість номінальним гостям знову вийти вперед. Влучних ударів двічі завдав Валентин Дячук, що змусило бубнівчан великими силами бігти відіграватись. Та тут надійно зіграв захист та воротар "ветеранів", а на останній хвилині Армен Восканян забив ще один м'яч та поставив масну крапку у переможній грі для своєї команди – 1:4!

 

Найкращий гравець матчу: Валентин Дячук (Володимирівка Ветеран-2)