Гра


3: 0

Удари по воротах:

11
:
14

Удари у рамку воріт:

14
:
8

Сейви:

4
:
3

Фоли:

8
:
8

Гоза Руслан/Хомич Анатолій/Максимов Дмитро




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Обидві команди непогано розпочали сезон і перед звітним матчем впритул наблизились до лідерів. Тож, гра за 6 очок обіцяла бути напруженою і безкомпромісною. Зустріч розпочалася без розвідки і вже на 1-й хвилині Максим Франчук був змушений двічі рятувати свою команду від небезпечних ударів Олександра Гезуна. «Динамо» не залишилось в боргу, але Дмитро Ольшевський також впорався з потужним пострілом Володимира Баденчука. Поступово на майданчику почала вимальовуватись незначна ігрова перевага «Респекта». Принаймні «поважним» вдавалося завершувати більшість своїх атак влучними і небезпечними ударами у «рамку» і якби не неймовірна гра Максима Франчука, навряд чи динамівцям вдалося б втримати ворота сухими. На протилежному боці майданчика Дмитро Ольшевський також не нудьгував, проте роботи в нього було дещо поменше.

 

Не зважаючи на доволі активні дії обох колективів, нулі на табло проіснували аж до 23-ї хвилини, коли Олександр Мосіюк завдав несподіваного удару з гострого кута та зловив на протиході Дмитра Ольшевського, який явно очікував прострілу вздовж воріт. «Респект» кинув в атаку усі сили та пробити Макса Франчука в цей вечір було просто неможливо. На 29-й хвилині невгамовний Володимир Баденчук видряпав м’яч у двох суперників в центрі майданчика, обігрався з Максимом Герасимуком і вразив порожні ворота. А ще за хвилину Максим Герасимук остаточно поховав надії «поважних» реалізувавши вихід сам на сам.

 

Таким чином, «Динамо» набирає 10 очок і на пару з «Вотрансом» очолює турнірну таблицю, а «Респект» дещо відпускає від себе лідируючу групу, хоча відставання усього лише 3 пункти.

 

Найкращий гравець матчу: Володимир Баденчук (Динамо).