Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Обидва колективи стартували у поточному сезоні не найкращим чином і, хоча по набраним очкам відставали від лідерів не безнадійно, перед початком звітного матчу посідали 2 останні щаблі турнірної таблиці. Тож передбачалася, як кажуть, гра за 6 очок. Зустріч цілком виправдала очікування, команди «рубалися» до останньої секунди, втім про все по порядку. Нововолинці розпочали матч дещо активніше, були більш зарядженими на боротьбу та частіше загрожували воротам «Надії». Втім, захист хорівців тримався, не дозволяючи «людям у чорному» розгулятися, Владислав Швець у «рамці» помилок не припускався, тому нулі на табло зберігалися доволі довго. На 11-й хвилині Юрій Кошелинський продерся до воріт номінальних господарів і хоча Владислав Швець впорався з його ударом, добити м’яч у сітку Данилу Глушнюку вже ніхто не міг завадити. Після голу гра помітно пожвавішала, хорівці «прокинулися», активно пішли в атаку, притисли «ТТІ» до власних воріт і на останніх секундах тайму Сергій Шафранський вдало підставив корпус під потужний простріл Ярослава Писька та переправив «Select» у сітку.

 

По перерві «Надія» продовжила домінувати, а нововолинці намагалися зловити господарів на контратаці. На 20-й хвилині Роман Москалик поцілив у нижній кут і вивів хорівців вперед, Герман Улянюк був закритий власними гравцями і не побачив моменту удару. «ТТІ» відчайдушно намагався врятувати гру, але «Надія» впевнено володіла ініціативою і реальних шансів відігратися у гостей практично не було, навіть з п’ятим польовим гравцем.

 

Таким чином, «Надія» робить стрибок через кілька сходинок турнірної таблиці і опиняється вже на 4-му місці, а в разі перемоги у відкладеному матчі з земляками з МФК «Хорів» може і очолити перегони, натомість «ТТІ» поки лишається на останньому місці, хоча також має матч у запасі.

 

Найкращий гравець матчу: Ярослав Писько (Надія).