Гра


0: 2

Удари по воротах:

11
:
12

Удари у рамку воріт:

11
:
17

Сейви:

2
:
0

Фоли:

2
:
5

Журибіда Володимир/Попко Максим/Максимов Дмитро




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

 

У трьох стартових турах острожецький колектив, хоча і нав’язував суперникам боротьбу, проте мінімально поступався і очок не набирав. Натомість «Трейдерз» виглядали дуже впевнено і з 7 заліковими балами перебували у групі лідерів. Тож «на папері» зустріч мала б стати легкою прогулянкою для номінальних гостей і принести їм чергові три очка без зайвих зусиль. Втім, все виявилося не так просто. Хоча «Камаз-Агро» мав лише одну заміну, досвідчений Олег Юрчук зміг організувати з тих гравців, що були в його розпорядженні доволі боєздатні захисні редути, а у воротах «божив» Ігор Неділько, який «тягнув» один за одним небезпечні удари суперника. Поволі номінальні господарі призвичаїлися до постійного тиску і навіть пробували час від часу контратакувати, втім сил втікати у швидкі відриви не вистачало і «трейдери» встигали ліквідувати загрозу в зародку. Здавалося до перерви голів так і не станеться, але острожецький колектив, намагаючись організувати контратаку на останніх секундах тайму припустився помилки, Сергій Трофимчук вискочив сам на сам і з другої спроби пробив таки голкіпера – 0:1.

 

По перерві сили остаточно полишили гравців «Камаз-Агро» і далі Ігор Неділько бився практично самотужки. Та скільки гості не били по його воротах, забити змогли лише одного разу, знову відзначився Сергій Трофимчук і знову з добивання – 0:2.

 

Таким чином, «Трейдерз» додають до своїх здобутків ще 3 бали і зберігають за собою третю сходинку, а «Камаз-Агро» ніяк не може позбутися нуля у стовпчику набраних очок.

 

Найкращий гравець матчу: Ігор Неділько (Камаз-Агро)