Гра


1: 1

Удари по воротах:

19
:
18

Удари у рамку воріт:

5
:
6

Сейви:

5
:
4

Фоли:

4
:
4

Попко Максим/Максимов Дмитро/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

 

«Акцент» непогано стартував цього року, не програвши досі жодного матчу та перебуваючи після трьох зіграних турів у топ-3. Натомість гравці «Динамо-2-Пірванче» мали в активі лише одну перемогу. Проте, в цьому сезоні у Вищій лізі підібрався напрочуд рівний склад учасників і кожній команді очки доводиться буквально «вигризати» у кожному матчі. Не стала виключенням і звітна зустріч. Обидві команди багато комбінували, підтримували дуже високий темп і раз по раз створювали небезпечні моменти біля воріт суперників. Проте і Василь Фібіч, і Віталій Шевчук діяли впевнено, зберігаючи «рамки» сухими. Лише перед самою перервою номінальним господарям вдалося таки відкрити рахунок. У пригоді став стандарт, Роман Ковалюк після скидки з кутового гарматним пострілом спрямував «Select» у дальній нижній кут – 1:0.

 

Та сумували «динамівці» недовго, лишень розпочався другий тайм, як Ігор Шевельов фірмовим потужним пострілом «зняв павутину» з правої «дев’ятки» воріт Василя Фібіча – 1:1. Нічия не задовольняла жодну з команд, тому, що менше часу лишалося до фінальної сирени, то активніше діяли обидва колективи і все більше розпалювалися пристрасті на майданчику. Проте, голкіпери відіграли бездоганно, не дозволивши нікому з форвардів покращити свої бомбардирські здобутки.

 

Отож, справедлива бойова нічия, завдяки якій обидві команди опускаються на одну сходинку в турнірній таблиці – «Акцент» на 4-ту, а «Динамо-2-Пірванче» на 8-му.

 

Найкращий гравець матчу: Віталій Шевчук (Динамо-2-Пірванче)