Гра


3: 2

Удари по воротах:

20
:
14

Удари у рамку воріт:

20
:
5

Сейви:

4
:
7

Фоли:

7
:
6

Журибіда Володимир/Максимов Дмитро/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Незважаючи на статус новачка Вищої ліги, «БусМаркет» демонструє організовану і симпатичну гру та цілком пристойні результати. «Кураж» же навпаки, попри величезний досвід і бронзові медалі минулої «регулярки» досі лишався без набраних очок. Номінальні господарі вирішили грати першим номером, часто змінювали четвірки на майданчику і підтримували максимально високий темп, сподіваючись «заганяти» суперника. До того ж, маючи у складі Івана Корчука та Володимира Крупніка, що володіють потужними ударами, «БусМаркет» постійно намагався вивести когось із цієї пари на зручну позицію. Тож роботи в голкіпера гостей Костянтина Юцика було чимало, проте він діяв ефектно та ефективно, раз за разом рятуючи команду. Рахунок було відкрито на 8-й хвилині, коли Микола Бойко продерся до воріт «Куражу» і потужним ударом впритул «прошив» воротаря. «Червоно-чорні» активізувалися, провели кілька непоганих атак і перед перервою Богдан Гладун точно пробив у нижній кут після розіграшу штрафного – 1:1.

 

На початку другого тайму активний Микола Бойко здійснив ще один індивідуальний прохід, який завершив точним ударом у нижній кут. Та гості явно не мали наміру здаватися і їх прагнення відігратися знайшло втілення на 23-й хвилині – Віталій Веремчук з гострого кута увігнав «Select» під поперечку – 2:2. «БусМаркет» додав у русі, перевів гру на половину майданчика суперників, а на останніх секундах влаштував справжню навалу, Костянтин Юцик «потягнув» два надскладних удари, але на третьому вже й він був безсилий, куля після пострілу Івана Корчука затріпотіла в сітці. До сирени лишалося 13 секунд, тому шансів відігратися в «Куража» вже не було – 3:2.

 

Отож, «БусМаркет» вривається у топ-3, а «Кураж» поступається вчетверте поспіль і йому доведеться дуже постаратися, щоб отримати місце у вісімці кращих.

 

Найкращий гравець матчу: Микола Бойко (BusMarket Group)