Гра


3: 2

Удари по воротах:

12
:
11

Удари у рамку воріт:

13
:
13

Сейви:

2
:
3

Фоли:

9
:
9

Хомич Анатолій/Попко Максим/Максимов Дмитро




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

 

«Вотранс» підійшов до звітної гри у статусі одноосібного лідера Суперліги, щоправда і «Респект» нарешті знайшов свою гру, набрав 4 очки в останніх двох зустрічах плюс перемога у Кубку Волині над МФК «Хорів». Обидва колективи розпочали гру доволі обережно, намагаючись захопити контроль над м’ячем, але при будь-якій нагоді намагалися провести швидку атаку. Втім, захисники команд вправно робили свою роботу, не гребуючи фолити, якщо того потребувала ситуація. Тому роботи у воротарів в першому таймі було не надто багато, хоча суперники кілька разів перевірили на пильність і Дмитра Ольшевського, і Василя Ярошика. Перед самою перервою колективи обмінялися голами. Рахунок відкрив Павло Семенюк елегантно п’ятою переправивши у ворота «транспортників» простріл партнера. На це бездоганним ударом з 10-метрової позначки відповів Артем Федецький – 1:1.

 

Вже в дебюті другої половини матчу «Вотранс» зловив суперника на помилці, Артем Федецький вискочив сам на сам і «на досвіді» катнув м’яч під голкіпером – 1:2. «Респект» активізувався, провів кілька непоганих атак і незабаром зрівняв рахунок – Михайло Зайчук поклав красень-гол у дальню «дев’ятку» – 2:2. Пішла відкрита гра, обидві команди не реалізували кілька гольових нагод та врешті решт «Поважні» забили ще раз – Павло Семенюк знову випередив захисника і переправив у «рамку» простріл партнера – 3:2. Номінальні гості пішли вперед усіма силами і на останні хвилини випустили й п’ятого польового гравця, проте пробити Дмитра Ольшевського, який «зловив кураж» так і не змогли.

 

Таким чином, «Вотранс» зберіг за собою найвищу сходинку, хоча кілька команд мають ще відкладені матчі і можуть потіснити «перевізників» на вершині, а «Респект» посідає 4-те місце у таблиці і збільшує свою безпрограшну серію до чотирьох матчів.

 

Найкращий гравець матчу: Павло Семенюк (Respect)