Гра


4: 1

Удари по воротах:

12
:
9

Удари у рамку воріт:

8
:
5

Сейви:

4
:
4

Фоли:

6
:
5

Журибіда Володимир/Щербик Андрій/Літвінчук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Досить цікавим обіцяло бути чергове протистояння у Вищій лізі чемпіонату Волині. Якихось півтора місяці тому «Атлетік» переграв «Агромат» у фінальній групі Ярмарку футзалу, в підсумку піднявши над головою головний трофей передсезонного турніру. Втім, на початку сезону від того тріумфального ходу млинівського колективу залишилося мало – до четвертого туру команда підійшла без перемог та лише з двома набраними очками. А от «салатові», не потрапивши до трійки призерів тоді у Ярмарку футзалу, свій сезон у Вищій лізі розпочали ідеально, здобувши три звитяги у трьох матчах. А після нічиєї конкурентів з «Вуд Еко Буду» та «ЛСТМ» у випадку перемоги «агроматівці» могли одноосібно очолити таблицю свого дивізіону…

 

А ще ця гра була протистоянням бравтів Цапів – Назар грав за «Агромат», а Богдан – за колектив із Млинова! Щоправда, в дебюті гри не вони були головними дійовими особами на майданчику. «Атлетік» уже з перших хвилин дав зрозуміти, що в цьому матчі налаштований лише на перемогу та вже на 24-й секунді гри святкував гол після того, як Олександр Лисенко вразив ворота суперників з гострого кута – 1:0! А на 5-й хвилині номінальні господарі гри подвоїли рахунок: «агроматівці» просто «забули» у себе на дальній стійці про Олександра Друкачука – 2:0. «Прокинулися» гравці «Агромата» в середині тайму, а чудові індивідуальні дії Святослава Трофимчука дозволили досить швидко відквитати один гол – 2:1. На 11-й хвилині рахунок міг бути рівним, однак Артем Халімончук з дуже вигідної позиції пробив вище воріт. А от «Атлетік» у відповідь організував дуже гарну атаку: після довгої передачі Мирослав Лащук м’яко скинув «кулястого» у центр, а Олександр Друкачук у повітрі випередив голкіпера та оформив «дубль» у матчі – 3:1! До завершення тайму гравці «Агромата» намагалися відіграти бодай один гол, однак на перерву пішли із суттєвим відставанням від опонентів.

 

Уже в дебюті другого тайму гравці «Атлетіка» могли збільшити перевагу, однак не використали вихід утрьох в одного захисника. А от протягом наступних хвилин добряче довелося попрацювати голкіперу господарів Сергію Запорожцю – він рятував свою команду після ударів Максима Бондаренка, Максима Борщевича та Дениса Козловського. У відповідь Валентин Рижук відбив удар Олександра Лисенка, однак після розіграшу кутового та шаленого пострілу Андрія Чабана такий змушений був вийняти м’яч з сітки воріт – 4:1! Такого повороту подій «агроматівці» не чекали – суперник виявився надто безжальним у реалізації своїх моментів. Вони змушені були набагато агресивніше йти в атаку, однак нерідко наражалися на дуже небезпечні контрвипади – зокрема, Мирослав Лащук в одній з таких ледь не перекинув голкіпера гостей. «Атлетік» організовано стримував суперників, однак уже за п’ять хвилин до сирени набрав п’ять командних фолів. Утім, господарі надалі грали коректно та при цьому надійно у обороні. Лише за дві хвилини до завершення гри чудовий шанс забити втратив Максим Сасовський, який пробив повз ворота, коли проти нього був лише голкіпер. Останню хвилину гравці «Атлетіка» грамотно довели до переможного результату – першого для себе в сезоні – та залишили Вищу лігу без команд, які ще не втрачали очок цього сезону!  

 

Найкращий гравець матчу: Олександр Друкачук (Атлетік)