Гра


2: 4

Удари по воротах:

17
:
18

Удари у рамку воріт:

7
:
13

Сейви:

9
:
5

Фоли:

6
:
8

Літвінчук Леонід/Щербик Андрій/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Обидва учасники звітного друголігового протистояння знизили обороти після вдалих стартів сезону. Гравці «Луцьктепло», здобувши у перших двох турах 4 очки, тиждень тому поступилися лідерам дивізіону із АСК «Забороль» (2:6), а для «Респекта-2» звитяга в першому турі чемпіонату в матчі проти «West Side» так і залишалась єдиним позитивним доробком у сезоні. Тож у звітній зустрічі обидва колективи готувалися покращити своє турнірне становище.

 

Початок матчу став ударним у виконанні «Тепловиків»: уже на першій хвилині гри Тарас Сльозко вдало замкнув дальню стійку після гарного прострілу, а ще за півхвилини гольовим став удар Михайла Шкабури з рикошетом від захисника – 0:2. Після такого «холодного душу» швидше забігали й «Поважні», однак їх суперники не відмовлялися від планів збільшити свою перевагу, тож пішла гра на зустрічних курсах з чималою кількістю гольових можливостей. У середині тайму команди дещо знизили обороти, і найгостріша можливість у «Респекта-2» була, коли ледь не загрався біля воріт голкіпер «Луцьктепла» Руслан Лебедь – однак сам перший номер номінальних гостей і виправив свою неуважність, забравши таки м’яч до рук в ногах суперника. А наприкінці тайму гравці «Четвертні» збільшили свою перевагу: Олександр Дубець перехопив м’яч, віддав на партнера та вніс м’яч у ворота після його ж прострілу – 0:3!

 

На початку другого тайму «червоно-жовті» знову втратили чудовий шанс, а Михайлу Шкабурі оформити «дубль» завадила лише інстинктивно викинута рука воротаря. Маючи комфортну перевагу, гравці «Луцьктепла» створювали більше загроз, аніж суперники, постійно тримаючи в напрузі суперників своїми швидкими випадами. Футзалісти «Респекта-2» таки отримали чудовий шанс скоротити відставання в рахунку, однак Олег Безух якимось дивом, замикаючи простріл партнера, влучив у стійку! Покарання за змарновану можливість настало вже у наступній атаці, а Василь Єфімчук зробив рахунок 0:4. Лише після цього «Поважним» вдалося нарешті «розмочити» господарів: для цього в атаку вибігти довелося воротареві Сергію Воєводі, який вніс «кулястого» у ворота після прострілу партнера по команді – 1:4. А на 26-й хвилині гри вони відзначилися вдруге, коли Ярослав Кухаренко гарним пасом врозріз викотив м’яч під точний удар Павла Панченка – 2:4. У матчі запахло відродженням інтриги, однак багато можливостей суперникам «Тепловики» не дали, лише набравши п’ять командних фолів незадовго до фінальної сирени, при цьому втримали переможний рахунок та святкували другу «вікторію» в сезоні!

 

Найкращий гравець матчу: Олександр Дубець (Луцьктепло-Четвертня)