Гра


1: 1

Удари по воротах:

14
:
16

Удари у рамку воріт:

6
:
8

Сейви:

7
:
5

Фоли:

4
:
6

Журибіда Володимир/Літвінчук Леонід/Щербик Андрій




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Обидві команди невдало розпочали сезон у Першій лізі чемпіонату Волині – ніхто із суперників звітного протистояння не набирав очок за три тури змагань. Утім, колективи уже зустрічалися цього сезону між собою в Кубку АМФВ – тоді мінімальну звитягу (1:0) здобули «олімпійці», однак досить близький поєдинок обіцяв цікаву боротьбу за залікові пункти у недільному двобої.

 

Як і у попередньому матчі між цими командами, у першому таймі звітної гри також «попахувало» невисокою результативністю – боротьби та самовідданих дій в обороні було набагато більше, ніж гольових моментів. Як наслідок, перший по-справжньому серйозний момент виник на 11-й хвилині гри і він же завершився голом: гарну комбінацію «Християн» голом завершив Олександр Потурай – 0:1. Після цього гравці «Олімпа» провели декілька небезпечних атак у відповідь, однак відігратися до перерви так і не змогли.

 

Утім, вже на старті другого тайму номінальні господарі матчу зуміли відігратися: гол у ворота «Фіміаму» забив Олександр Гараган – 1:1. Гра стала значно цікавішою, а команди частенько обмінювалися гострими моментами в атаці, тож добряче попрацювати в рамці довелося як Івану Семенюку з «Олімпа», так і Роману Косу з «Фіміаму». Іноді допомагав і нефарт у реалізації моментів – зокрема, у «Християн» гравці двічі якимось дивом не влучали по м’ячу, будучи фактично за один-два метри від незахищених воріт! У підсумку, попри старання обох команд, вони таки розійшлися миром та синхронно набрали свої перші очки у Першій лізі цього сезону.

 

Найкращий гравець матчу: Артем Остапук (Олімп)