Гра


2: 2

Удари по воротах:

18
:
27

Удари у рамку воріт:

20
:
13

Сейви:

11
:
7

Фоли:

6
:
3

Попко Максим/Гоза Руслан/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Гетьман Василь




Про гру:

 

Дуже насиченою за турнірною боротьбою та інтригою обіцяє бути нинішня Вища ліга Волині. Так, звичайно, це не Суперліга, але в "десятці" команд, що сформували "вишку", дуже важко виділити як фаворитів першості, так і аутсайдерів. Молода команда з Олики ще не зазнавала турнірних втрат за три стартові тури, а от минулорічні чемпіони "вишки" дуже тяжко входять в нинішній сезон. «Будівельники» вже встигли розписати нульву нічию з  "Атлетіком", здобути нелегку перемогу над  "БусМаркетом" , а в минулому турі  зазнали прикрої поразки від  "Акценту", пропустивши красень-гол на останній секунді поєдинку. Тим не менше, саме підопічні Ігоря Чорнухи вважались фаворитами в цій зустрічі, однак це все було «на папері», а все розсудити мала битва на паркеті.

 

В шаленому темпі розпочали матч гравці в бірюзовій екіпіровці: вони з перших секунд намагалися грати першим номером, але досвідчена оборона "джмелів" впевнено діяла в захисті. Та все ж на 4-й хвилині прикрої помилки припустився кіпер лучан Роман Перлов, пропустивши в ближній кут здалеку після удару Максима Кіпрухи – 1:0. Лише після цього свої атаки почали створювати гравці "ЛСТМ", здебільшого закидаючи  "кулястого" на свого таранного форварда Тараса Кабанова. Але не щастило граючому тренеру «сантехмонтажників», а його числені вдалі прийоми та розвертання не мали логічного завершення. Та все ж на 13-й хвилині після закидання від Романа Філя 29-й номер вчергове красиво приборкав м'яч та, не даючи тому опуститись на паркет, відпасував коліном на Василя Олійника, який з двох метрів розстріляв ворота «Вуд Еко Буду» – 1:1.

 

Другий тайм гравці команди з обласного центру розпочали впевненіше і вже саме вони вели та контролювали гру. Дуже скоро Леонід Єфремов вивів вперед свою команду: спочатку гравець під  номером "77" вже ніби втратив можливість для гострого завершення атаки після передачі Василя Олійника, але зумів зміститись та розвернутись ліворуч і ударом низом прошив ворота суперника – 2:1! Але вже за якусь хвилину Леоніду не пощастило, коли він прикро обрізав своїх партнерів, і  Андрій Брись в стрімкій контратаці зрівняв рахунок – 2:2! В підсумку, справжнє «будівельне дербі» не виявило переможця і ще більше заплутало турнірне становище у Вищій лізі чемпіонату Волині.

 

Найкращий гравець матчу: Василь Олійник (ЛСТМ)