Гра


3: 4

Удари по воротах:

15
:
15

Удари у рамку воріт:

10
:
10

Сейви:

6
:
8

Фоли:

9
:
4

Про гру:

 

Важко не захоплюватися нинішньою Суперлігою Волині, адже тут мало не кожний матч – це справжній трилер, а доля переможця часто вирішується буквально з фінальною сиреною.

 

Не став винятком і звітний поєдинок, який звів на паркеті ОДЮСШ амбітне та потужно вкомплектоване  "Динамо" з найтитулованішим футзальним колективом Волині – хорівскою  "Надією". Шалений темп від «динамівців» був з перших секунд і вже на 3-й хвилині Олександр Мосіюк підробив футзальний "снаряд" під свою ліву «гармату» і потужним ударом здалеку відкрив рахунок у матчі – 1:0. Гості  згодом довели, що їм поки немає рівних при розіграшах стандартів – після красивої триходівки Ярослав Писько з гострого кута вразив незахищений кут воріт Василя Семенюка – 1:1. На останній хвилині першого тайму «зелені» могли вийти вперед, так як підопічні Олександра Давидова переборщили з фолами і вже згаданий автор першого голу пробивав дабл-пенальті, але відмінну реакцію тут вже продемонстрував Василь Семенюк, перевівши м'яч на кутовий.

 

На старті другого тайму номінальні гості провели кілька зразкових комбінацій та ще двічі засмутили динамівського кіпера – 1:3. «Синіх» такий перебіг подій не влаштовував, але численні атаки не приносили жодних дивідендів. За п’ять хвилин до закінчення матчу «динамівці» атакували з п’ятим польовим гравцем і Максим Герасимук подарував своїм партнерам надію на порятунок – 2:3. Несамовиті атаки  "Динамо", здавалось, от-от принесуть їм зароблені бали, але сталася прикра помилка Миколи Жука, який необачно далеко відпустив м'яч і цим скористався Роман Москалик, який оформив свій «дубль» в матчі – 2:4. Слабкою втіхою для переможених став гол Володимира Баденчука фактично з фінальним свистком арбітра – 3:4. Тож інтрига серед еліти волинського футзалу лише закручується!

 

Найкращий гравець матчу: Роман Москалик (Надія)