Гра


2: 3

Удари по воротах:

13
:
14

Удари у рамку воріт:

15
:
12

Сейви:

2
:
3

Фоли:

8
:
8

Хомич Олена/Хомич Анатолій/Максимов Дмитро




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Гетьман Василь




Про гру:

 

З кожним туром інтрига та турнірна боротьба в цьогорічній Суперлізі лише загострюється, що не може не тішити  вболівальників та поціновувачів футзалу. Напевно, такою рівною і непередбачуваною волинська  футзальна Суперліга ще не була, а це ще лише розпал першого кола змагань – тож ніхто не здивується, якщо доля призерів та чемпіона буде вирішуватись в заключному турі першості.

 

Зустріч між командами МФК «Хорів» та МФК «Ковель» розпочалась з невеликою ігровою перевагою останніх: гравці в білих футболках діяли більш активно та агресивніше. Тим не менш, саме їм довелось першими виймати м'яч з сітки власних воріт. Сергій Вишневський в черговий раз продемонстрував своє вміння чудово виконувати стандарти: дев’ятий номер смугастих на 6-й хвилині потужним ударом зі штрафного відкрив рахунок у матчі – 1:0. Та все ж напористість та активність ковельчан дозволила їм піти на перерву за нічийних 1:1, коли Олексій Федчук замкнув передачу Віталія Романчука.

 

На початку другого тайму настирливий Руслан Самарчук вивів вперед команду з міста залізничників, що змусило тепер уже активніше діяти підопічних Віктора Ревка. Всередині другого тайму вони почали атакувати з п’ятим польовим гравцем, причому саме їх досвідчений воротар Юрій Свинарчук чудово виконував і атакувальні функції. Але ковельчани знайшли свій шанс в позиційній обороні, перехопили м'яч і Віталій Кашуба, здавалось, зняв усі питання щодо переможця матчу – 1:3. Утім, на останній хвилині поєдинку Олексій Федчук не зорієнтувався, перериваючи гостру передачу суперників та забив м'яч у власні ворота – 2:3. Тепер знову була напружена гра до останньої секунди, в якій все ж команда Ковеля здобула заслужені три очки в свою турнірну "копілочку"!!!

 

Найкращий гравець матчу: Віталій Кашуба (МФК Ковель)