Гра


2: 5

Удари по воротах:

9
:
19

Удари у рамку воріт:

5
:
14

Сейви:

9
:
3

Фоли:

2
:
2

Кірепко Анатолій/Мищук Анатолій/ Літвінчук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Шульгач Андрій/Волинець Юрій




Про гру:

 

Гравці «ТТІ-2», як лідери П’ятої ліги, маючи у своєму активі після 2 турів переконливі перемоги над своїми суперниками, з перших секунд взяли гру у свої «ноги» і швидкими командними діями «поплели мережива»  на половині господарів. Вже на другій хвилині перший «двіночок» пролунав біля воріт «Фортуни», коли потужно пробив Тарас Чепіль, але «Селект» пройшов в міліметрах від стійки воріт. Гості повністю контролювали хід гри, маючи ігрову та територіальну перевагу. Господарі стримували натиск нововолинської команди, а в одній з нечисленних контратак мало не покарали її, проте надійно у «рамці» зіграв Павло Сечинський. Після цього моменту гравці «Фортуни» провели ряд гострих атак, але безрезультатно – рахунок залишався нульовим. Для підсилення своїх атак гості залучали голкіпера під час виконання стандартів, щоб скористатися чисельною перевагою.       Але при цьому вони пропустили швидку контратаку господарів, які першими відкрили рахунок зустрічі. Автором голу став Михайло Стаднійчук – 1:0. Пропущений гол знову додав гостроти у гру і через дві хвилини, гравець «ТТІ-2» Тарас Чепіль зрівняв рахунок – 1:1. Ще за кілька секунд по тому, Олег Самков мав виводити гостей вперед, але вкотре Ілля Маслош продемонстрував свою майстерність. Проте і він був безсилий після прицільного удару Юрія Байдали, який забив другий м’яч – 1:2. Останні хвилини тайму пройшли в обопільних атаках обох команд, проте до сирени рахунок залишився незмінним.

 

      Другий тайм гравці «ТТІ-2» грали першим номером і володіли ініціативою, а господарі грали виключно від оборони. Швидка гра гостей вже на першій хвилині другого тайму увінчалася успіхом. Олег Самков збільшив перевагу гостей – 1:3. Вони і надалі домінували, але вкотре припустилися помилки і Ярослав Шморгун скоротив до мінімуму рахунок – 2:3. Проте гості не та команда, яка так просто дозволить супернику себе «принизити». Вони знову штурмували ворота господарів з різних позицій і шукали шляхи, щоб збільшити рахунок на свою користь. Але вкотре на висоті був голкіпер «Фортуни» Маслош. Швидка, комбінаційна гра «Гірників» таки привела їх до успіху.  Вони ще двічі до кінця гри вразили ворота господарів. Авторами голів стали Юрій Байдала, який відзначився «дублем», і Денис Пащук, який поставив остаточну крапку в результаті гри – 2:5!

 

      Таким чином, «ТТІ Нововолинськ-2» святкує свою третю перемогу поспіль в регулярному чемпіонаті з великим рахунком, а «Фортуна» вдруге цьогоріч зазнає поразки.

 

 

        Найкращий гравець матчу:  Юрій Байдала (ТТІ Нововолинськ-2).