Гра


1: 6

Удари по воротах:

15
:
19

Удари у рамку воріт:

6
:
12

Сейви:

6
:
12

Фоли:

1
:
3

Літвінчук Леонід/Кірепко Анатолій/Мищук Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Шульгач Андрій/Волинець Юрій




Про гру:

 

Аутсайдер П'ятої ліги регулярного чемпіонату Волині з футзалу з перших хвилин гри не став відсиджуватися в обороні, а рішуче пішов вперед, щоб досягти успіху в матчі з середнячком ліги після двох турів. Молоді гравці авіаремонтників «плели» мережива на половині майданчика гостей протягом перших п’яти хвилин, але їх спроби не увінчалися успіхом. М’яч вперто не летів у ворота.    Гості вдало організували гру в захисті, а за можливості, відповідали гострими контратаками. Згодом Роман Гарчинський втратив стовідсоткову нагоду відкрити рахунок. «Мотор» і надалі виглядав потужніше і діяв гостріше, але його зусилля не призвели до успіху. А гості, стримавши натиск опонентів, першими відкрили рахунок. Андрій Гузоватий підступним ударом з носка вивів гостей вперед – 0:1. Забитий гол надав їм «додаткових» сил і кінцівка першої половини гри пройшла під диктовку острожецької команди. А за 20 секунд до завершення тайму, простріл з флангу Романа Магери замкнув Андрій Гузоватий, забивши другий гол у «роздягальню» – 0:2!

 

        В другому таймі гості з перших секунд пішли «добивати» суперника і вже на першій хвилині їх старання увінчалися успіхом. Гол в свій актив записав Роман Жарчинський – 0:3. Після цього голу «Olam-Kesef-2» вже було тяжко зупинити. Вони повністю домінували на майданчику і грали швидше. І в результаті Андрій Гузоватий прострілом з флангу асистував на Тарлана Гаджиєва, який завершив черговим голом атаку своєї команди – 0:4. Здавалося гра зроблена і фінальна сирена зафіксує впевнену перемогу гостей. Проте команди не «опустили» ноги, а видали «іскрометну» кінцівку на останній хвилині зустрічі. Спершу Вадим Корнелюк розмочив лік голам команди господарів у зустрічі. А  в подальшому, з інтервалом в 10 секунд, кращий гравець матчу, Андрій Гузоватий, ще двічі до фінальної сирени, змусив голкіпера авіаремонтників діставати м’яч з власних воріт – 1:6!

 

        Ото ж, переконлива перемога команди з Острожця, яка стала для них першою звитягою після нічиєї та програшу у цьогорічній першості, а «Мотор» втретє залишив поле, не набравши жодного очка.

 

        Найкращий гравець матчу:  Андрій Гузоватий (Olam-Kesef-2).