Гра


3: 1

Удари по воротах:

19
:
14

Удари у рамку воріт:

9
:
6

Сейви:

4
:
8

Фоли:

1
:
4

Попко Максим/Хомич Анатолій/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Після стартової перемоги над «Вест Сайдом» найближчий резерв «Поважних» забуксував. Гравцям не можна відмовити у бажанні боротися і перемагати, але з короткою лавою запасних і польовим гравцем у «рамці» важко розраховувати на позитивний результат у грі з сильним і досвідченим суперником. До того ж «Вишків» після непростих матчів з сильними командами мав в активі лише 2 нічиї і був твердо налаштований святкувати нарешті перемогу. З перших же секунд на ворота «Респекта-2» налетів шквал атак і ударів з різних дистанцій. Бажання у номінальних господарів било через край і певно ця надмірна мотивація призводила до поспіху в завершальній стадії атак. Неточні удари з убойних позицій, зайві паси, сейви Сергія Воєводи довгий час рятували ворота гостей. Більш того, перший же свій небезпечний момент «поважні» реалізували – Павло Панченко вийшов віч-на-віч з голкіпером і переграв Миколу Пилипюка. Та довго так тривати не могло і, врешті решт, «Вишків» забив – Євген Жилінський завдав удару в дотик точнісінько у нижній кут. А перед самою перервою захист гостей прогавив Богдана Венського і той без перешкод переправив у сітку простріл від партнера.

 

Змушений відігруватися «Респект-2» активніше пішов вперед і мав кілька непоганих нагод зрівняти рахунок, але на заваді стала впевнена гра голкіпера господарів Віталія Остапчука. Втім, «Вишків» також розтранжирив чи не з десяток гольових моментів, поки на 29-й хвилині Віталій Родзинський потужним і влучним пострілом не зняв усі питання стосовно переможця зустрічі.

 

Таким чином, «Вишків» набирає 5 очок у 3-х матчах і посідає 4-ту сходинку турнірної таблиці, натомість «Респект-2» опускається на 8-е місце.

 

Найкращий гравець матчу: Богдан Венський (Вишків).