Гра


2: 4

Удари по воротах:

12
:
13

Удари у рамку воріт:

5
:
7

Сейви:

4
:
0

Фоли:

5
:
8

Журибіда Володимир/Хомич Анатолій/Гомон Сергій




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

 

«Покров» минулого року став Абсолютним чемпіоном у Третій лізі і автоматично підвищився у класі. Але тепер на «новачка» чекають серйозні випробування в особі досвідчених колективів старожилів Другої ліги. І поки що «святим отцям» не поталанило набрати бодай одне очко. «Хавест» з перших же секунд зустрічі недвозначно продемонстрував, що номінальним господарям сьогодні також легко не буде. Кілька гострих, швидких атак у дебюті матчу і закономірні 1:0 на користь гостей – Олександр Згоранець потужно пробив після розіграшу штрафного. Колектив з Підлозців і не думав скидати оберти і невдовзі той самий Олександр Згоранець реалізовує вихід віч-на-віч з Максимом Охочим. Втім, Кирило Шпаковський миттєво забиває гол у відповідь і змушує «Хавест» діяти дещо уважніше поблизу власних воріт.

 

По перерві загальний малюнок гри не змінився, гості впевнено контролювали гру, а «Покров» намагався триматися і сподівався на слушну нагоду зрівняти рахунок. Проте у «Хавеста» таких нагод було значно більше і на 19-й хвилині Юрій Чайка потужним дальнім ударом спрямовує «Select» у праву дев’ятку воріт господарів. Майже одразу Назар Юхімюк вдало завершує швидку контратаку і рахунок стає 1:4, всі питання практично знято. Забити більше гості вже не надто хотіли, хоча й могли, а усі намагання «Покрова» відігратися увінчалися лише голом Кирила Шпаковського з 10-метрової позначки.

 

Отож, «Хавест» набирає 6 залікових балів у 3-х матчах і виходить на одноосібне 2-е місце, а для «Покрова» Друга ліга продовжує бути вкрай негостинною і у стовпчику «Очки» досі сумний нуль, хоча по грі команда не так вже й поступається суперникам.

 

Найкращий гравець матчу: Олександр Згоранець (FC Hawest).