Гра


5: 0

Удари по воротах:

34
:
16

Удари у рамку воріт:

13
:
13

Сейви:

7
:
6

Фоли:

6
:
3

Журибіда Володимир/Попко Максим/Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Після трьох зіграних турів у Першій лізі відбулося чітке розшарування команд на дві групи, одна з яких бореться за медалі, а інша за місце у топ-8. Головна інтрига завершального матчу уїк-енду полягала в тому чи зможе «Олімп» відштовхнутися від дна і нав’язати боротьбу групі лідерів. Втім, з перших секунд зустрічі стало зрозуміло, що номінальним гостям сьогодні буде вкрай важко. Командна гра в них відверто не клеїлася і поодинокі спроби Романа Костюкевича та Михайла Лобоцького самотужки продертися до воріт суперників зазвичай завершувалися втратою м’яча поблизу карного майданчика або ж «Select» ставав легкою здобиччю Дмитра Роюка. Натомість «КроШу» діяв злагоджено, у звичному для себе стилі – Костянтин Вознюк цементував захист і забезпечував гострими пасами швидконогих Вадима Словіка та Павла Баласа. Небезпечні моменти біля воріт «Олімпа» виникали один за одним, але доволі довго господарі не могли відкрити рахунок – досвідчений Іван Семенюк раз за разом рятував «рамку» гостей. Та на 13-й хвилині і він виявився безсилим після потужного пострілу Павла Баласа.

 

Забитий гол додав «заводчанам» розкутості і по перерві справи пішли результативніше. Гравці «КроШу» помітили, що захисники «олімпійців» раз по раз гублять гравця на дальній стійці і усі забиті в подальшому голи були варіаціями цієї класичної комбінації. На початку другого тайму відзначились Вадим Словік та Костянтин Вознюк, а ближче до завершення зустрічі свої автографи у воротах «Олімпу» поставили Максим Чуприна і ще раз Вадим Словік.

 

Таким чином, «КроШу» приєднується до лідируючої групи і наразі посідає 5-у сходинку в турнірній таблиці, а «Олімп» лишається серед чотирьох команд, які ще не набирали залікових балів.

 

Найкращий гравець матчу: Вадим Словік (Kroschu Lutsk).