Гра


1: 3

Удари по воротах:

21
:
12

Удари у рамку воріт:

11
:
7

Сейви:

5
:
10

Фоли:

3
:
9

Леончук Олександр/Попко Максим/Гоза Руслан




Хронометрист / Делегат:

Горун Валерій/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Чемпіони «регулярки» та віце-чемпіони плей-офф Першої ліги минулого сезону з «Атлетіка» воліли так само чудово розпочати новий сезон вже на рівні Вищої ліги, однак до цієї гри підійшли з двома нічиїми – щоправда, це було проти двох найкращих команд «Вишки» минулого сезону – «Надії-2» та «ЛСТМ». А от їх суперники з «Вуд Еко Буду» свої перші два матчі виграли, причому один із них – якраз у «Надії-2», тож цей матч міг вважатися одним із центральних у звітному турі.

 

Гра розпочалася досить динамічно, і обидві команди одразу ж створювали одна одній неабиякі проблеми. Декілька небезпечних ударів на перших хвилинах було у «Атлетіка», однак Станіслав Супрун після ударів Олександра Лисенка та його партнерів свою команду виручав. А от гості з Олики свій шанс на 4-й хвилині реалізували – Тимофій Денисюк перехопив м’яч у центрі поля, пройшов до лінії карної зони і відправив м’яч повз голкіпера – 0:1. Колектив, що представляє Млинів, одразу ж намагався відігратися, однак пробити воротаря опонентів було завданням не з легких. Шанс для «Атлетіка» прийшов за три хвилини до завершення тайму, коли «Вуд Еко Буд» перебрав командних фолів, однак Олександр Лисенко реалізувати дабл-пенальті не зумів, пробивши повз ворота. А гості поєдинку зуміли втримати перевагу в рахунку до перерви.

 

А на старті другого тайму футзалісти з Олики зуміли відзначитися знову: чудову комбінацію розіграли Тимофій Денисюк та Максим Дзекан, і останній на швидкості в’їхав з м’ячем уже в порожні ворота – 0:2! Тепер гравцям «Атлетіка» слід було вмикати ще більші обороти, аби відігратися. Один гол у відповідь вдалося забити у середині тайму, коли гості у власній карній зоні сфолили проти Мирослава Лащука, а Олександр Лисенко упевнено реалізував шестиметровий – 1:2. Утім, не минуло й хвилини, як Тимофій Денисюк точним ударом у дальній нижній кут з правої оформив «дубль» та відновив статус-кво – 1:3. Наприкінці поєдинку «Атлетік» пішов на штурм п’ятьма польовими, однак лише Богдан Цап на останніх секундах матчу мав стовідсоткову можливість для голу, від якого гостей врятував Станіслав Супрун, тож хлопці з Олики продовжили свою переможну ходу в новому сезоні Вищої ліги чемпіонату Волині!

 

Найкращий гравець матчу: Тимофій Денисюк (Вуд Еко Буд)