Гра


1: 1

Удари по воротах:

19
:
16

Удари у рамку воріт:

12
:
6

Сейви:

5
:
11

Фоли:

5
:
2

Гоза Руслан/Леончук Олександр/Горун Валерій




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Цікаве протистояння у недільній програмі чекало на Суперлігу Волині з футзалу. Бронзові призери минулого сезону з Нововолинська нову кампанію розпочали не найкращим чином, у перших трьох матчах здобувши стільки ж залікових пунктів. Лучани ж виступили більш вдало, на тижні здобувши у одному із «луцьких дербі» перемогу над «Любартом», яка стала для них другою в сезоні. В попередньому чемпіонаті суперники обмінялися перемогами – в першому колі «ТТІ» виграв у гольовій перестрілці (8:7!), а в останньому турі навесні гравці «Динамо» взяли переконливий реванш (4:0), тож і в новому протистоянні переможця передбачити було напрочуд важко.

 

Активніше гру розпочали гості з Нововолинська, які намагалися потурбувати суперників дальніми ударами, однак перший серйозний момент створили гравці «Динамо»: Дмитро Мельниченко уже бачив м’яч у воротах, замикаючи комбінацію господарів з двох метрів, однак в останній момент м’яч з лінії воріт виніс захисник! Та на 5-й хвилині лучани таки досягли свого, а Максим Ядловський після пасу Ігоря Блажиєвського зумів «прошити» голкіпера «ТТІ» – 1:0! «Зелено-чорні», звісно ж, кинулися відігруватися, однак самовіддані дії «Динамо» в обороні протягом тривалого часу тримали їх на відстані від забитого голу. Натомість, лучани знову вибігали у дуже якісні контрвипади, однак свої чудові шанси Дмитро Мельниченко та Володимир Баденчук не реалізували. Ще один гарний шанс збільшити перевагу «Динамо» втратив Ігор Блажиєвський – його удар з близької відстані відбив Герман Улянюк, тож на перерву команди пішли за мінімальної переваги лучан.

 

У другому таймі хід гри не надто змінився. Попри старання хлопців з Нововолинська, роботи у їх голкіпера було набагато більше, аніж у його колеги Василя Семенюка – він рятував «ТТІ» після ударів все того ж Дмитра Мельниченка та інших «динамівців», а Максим Герасимчук не зумів влучити по м’ячу на «п’ятачку». В другій половині другого тайму гостріші моменти стали з’являтися і у гравців «ТТІ», однак Андрій Никитюк та його партнери вразити ворота не зуміли. За три хвилини до фінальної сирени гості пішли ва-банк з п’ятим польовим і це майже одразу принесло результат – у карній зоні «динамівців» здорово розібрався в ситуації Никитюк – 1:1! Почалася гра на зустрічних курсах, а лучани ледь не вийшли уперед знову, однак Улянюк врятував команду після удару Максима Герасимчука, а ще за хвилину здійснив ще один чудовий сейв після удару в падінні від Богдана Понагайби! На останніх секундах гри перемогу могли вирвати гравці обох команд, однак потужний удар Андрія Никитюка прилетів у поперечину воріт, а у відповідь Улянюк знову врятував команду після удару Баденчука, тож у підсумку команди розписали першу нічию для себе в нинішньому сезоні.

 

Найкращий гравець матчу: Герман Улянюк (ТТІ Нововолинськ)