Гра


3: 1

Удари по воротах:

16
:
11

Удари у рамку воріт:

7
:
6

Сейви:

5
:
5

Фоли:

11
:
8

Гоза Руслан/Горун Валерій/Леончук Олександр




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Обидві команди цього вищолігового протистояння зуміли оговтатися після поразок у першому турі – гравці «Динамо-2» святкували перемогу в матчі з «Торпедо» (щоправда, цій же команді поступилися вже у рамках Кубка Волині), а «БусМаркет» зумів вибити з Кубка АМФВ міцний «Атлетік», а у Вищій лізі лише на останній хвилині випустив з рук перемогу над «Акцентом» (4:4).

 

Звітний поєдинок розпочався за рівної гри, хоча, звісно, за наявності у складі «Пірванче» Ігоря Шевельова слід було очікувати спроб дальніх ударів з будь-якої точки. Один із таких і відкрив рахунок в матчі – 44-й номер «Динамо-2» прямим ударом зі штрафного не залишив ніяких шансів воротареві – 0:1! Утім, номінальні господарі майданчика адекватно відреагували на пропущений гол – вони намагалися знайти шляхи до воріт суперників, і на 9-й хвилині таки зробили це, а Юрій Піддубний зрівняв рахунок – 1:1! «Динамівці» знову розпочали шквал з ударів по воротах «БусМаркета», однак воротар Владислав Савчук та його партнери самовіддано приймали на себе ці всі постріли Шевельова і Ко. Утім, вистоявши, «червоно-білі» зуміли вийти у непогану контратаку, яку ударом з гострого кута вдало завершив Сергій Богданенко, завдяки якому «БусМаркет» пішов на перерву з перевагою – 2:1!

 

У другому таймі обидві команди так само старалися змінити рахунок. «Динамівці» намагалися більше контролювати м’яч, однак і суперники іноді непогано пресингували та не давали як слід вийти з оборони «синьо-чорним». Утім, по-справжньому гострих гольових моментів при цьому бракувало. «Прокинулися» команди на 26-й хвилині, коли обмінялися гарними гольовими нагодами: у «Пірванче» повторити успіх Ігоря Шевельова зі штрафного міг Іван Костюк, однак після його удару м’яч просвистів у сантиметрах від бокової стійки, а під час атаки у відповідь вже саме «Динамо-2» врятувала поперечина воріт. Номінальні гості протистояння зрозуміли, що у такій ситуації відігратися буде важко, тож за чотири з половиною хвилини до завершення ігрового часу випустили на майданчик п’ятого польового гравця. Гравцям «БусМаркета» було нелегко, однак вони не лише вистояли, а й зуміли збільшити перевагу після удару в порожні ворота від Івана Корчука – 3:1! У підсумку, «БусМаркет» святкував першу перемогу в дебютному для себе сезоні Вищої ліги та обійшов своїх суперників з «Динамо-2-Пірванче» у турнірній таблиці.

 

Найкращий гравець матчу: Сергій Богданенко (BusMarket Group)