Гра


4: 4

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Леончук Олександр/Горун Валерій/Гоза Руслан



0

Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

У суперників звітного поєдинку було чимало спільного перед грою. Зокрема, обидві команди з однаковим рахунком поступилися у стартових гольових перестрілках чемпіонату (4:5), обидві – реабілітувалися перемогами у другому турі, і обидві – у серії пенальті здолали своїх опонентів у 1/8 фіналу Кубка АМФВ. Минулого сезону команди обмінялися перемогами в матчах між собою: «Стир» був сильнішим у матчі Першої ліги (4:0), а «Вест Сайд» - у очному протистоянні в Кубку АМФВ (3:2), тож і нині передбачити переможця дуелі було дуже непросто.

 

Нелегко було це зробити й по ходу поєдинку. Здавалося, уже в першому таймі  гравці «Західного Боку» забезпечили собі суттєву перевагу в рахунку після голів Сергія Білоуса та Андрія Тарасюка – 0:2. Утім, ще до перерви їх суперники з Демидівки буквально за хвилину ігрового часу організували два забиті голи: відзначалися Сергій Цимбалюк та Тарас Бадиляка – 2:2! Попри усі намагання обох колективів, перший тайм гри так і завершився бойовою нічиєю.

 

Після перерви команди знову швидко обмінялися голами. Спочатку вперше в матчі вийшов уперед «Стир» після голу Володимира Колесника, однак «червоно-чорні» одразу ж відігралися зусиллями Максима Синчука – 3:3. Представники Рівненщини зуміли знову вийти уперед на 19-й хвилині, коли комбінацію своєї команди зблизька вдало завершив Роман Сурмай – 4:3. Гравці «Вест Сайду» кинулися відігруватися, і голкіперу «Стиру» Роману Додю набагато частіше довелося демонструвати свої воротарські вміння. Утім, на 29-й хвилині й він не врятував, коли Сергій Білоус потужним ударом вразив «дев’ятку» його воріт – 4:4! До завершення матчу залишалося півтори хвилини, а на нічийний рахунок не була згодна жодна із команд. Утім, фінальна сирена таки зафіксувала «бойовий мир» у цьому матчі, тож команди продовжують іти на рівних у Другій лізі чемпіонату Волині.

 

Найкращий гравець матчу: Сергій Білоус (West Side)