Гра


2: 6

Удари по воротах:

17
:
21

Удари у рамку воріт:

11
:
15

Сейви:

4
:
7

Фоли:

5
:
5

Шульгач Андрій/Кірепко Анатолій/Котельчук Ігор




Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

У звітному поєдинку зустрічалися лідери Другої ліги після двох турів – «Забороль» здобув дві перемоги за допомогою драматичних «камбеків» у поєдинках проти «Стиру» та «Покрова», а гравці «Луцьктепла-Четвертні» до перемоги над «Покровом» додали нічийний результат у матчі проти «Вишкова». Разом з тим, «Забороль» продовжив свою переможну ходу на старті сезону в Кубку Прогресу, а от «тепловики» у серії пенальті завершили свої виступи в Кубку АМФВ.

 

У звітному поєдинку активніше вдалося розпочати гравцям «Забороля»: уже в дебюті гри в порожні ворота не влучив Андрій Старушкевич, однак згодом Олег Войтюк таки завдав першого точного удару в сітку рамки номінальних господарів – 0:1. У середині тайму «синьо-червоним» вдалося подвоїти перевагу зусиллями Вадима Симоновича, однак майже одразу вони пропустили у відповідь після прикрого автоголу свого футзаліста – 1:2. У матч повернулася інтрига, і команди почали грати на зустрічних курсах, однак більш вдалося реалізувати свої шанси вдавалося гравцям «Забороля»: Сергій Березюк та Вадим Симонович по черзі протягом хвилини асистували одне одному та суттєво збільшили перевагу своєї команди в рахунку – 1:4. Лише наприкінці першого тайму «жовто-червоні» зуміли трохи підкоротити відставання від суперників, коли ударом у незахищений кут комбінацію свого колективу завершив Тарас Сльозко – 2:4.

 

Після перерви гравці «Луцьктепла» шукали шляхи до воріт суперників, аби відігратися. Утім, гравці «Забороля» організовано захищалися, а коли було потрібно, в гру вдало вступав їх голкіпер Віталій Романюк. Надмірний запал «тепловиків» призвів до того, що за п’ять хвилин до завершення гри вони заробили п’ять командних фолів. Утім, невдовзі вони таки отримали непоганий шанс у вигляді вільного удару після недозволеної гри воротаря – щоправда, таку можливість реалізувати не зуміли. Натомість, наприкінці матчу Олег Войтюк оформив «дубль» – 2:5. А його партнер по команді Вадим Симонович на останній хвилині ще й реалізував дабл-пенальті, до своїх двох асистів у цій грі додавши особистий «хет-трик» та встановивши кінцевий рахунок матчу – 2:6! «Забороль» продовжує перемагати на старті сезону, будучи чи не головним фаворитом Другої ліги чемпіонату Волині!

 

Найкращий гравець матчу: Вадим Симонович (АСК Забороль)