Гра


3: 1

Удари по воротах:

20
:
17

Удари у рамку воріт:

4
:
7

Сейви:

8
:
4

Фоли:

8
:
6

Журибіда Володимир/Хомич Анатолій/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

До звітної гри команди підходили з різним настроєм та турнірним становищем: «Локомотив» свої обидва матчі виграв у гольових перестрілках із «Олімпом» (4:3) та «Фіміамом» (6:4), а от «Топільно» після паузи без участі у змаганнях минулого сезону зазнав поразок від «Прип’яті» (1:3) та «Traders» (3:4), тож гравці у блакитно-білій формі воліли реабілітуватися за невдачі та здобути перші очки у сезоні.

 

Утім, з перших хвилин «салатово-чорні» показали, що жодного залікового пункту віддавати суперникам не налаштовані. Підтвердили вони це не лише численними атаками, а й красенем-голом Артура Ульяшина на 5-й хвилині гри, який у падінні ножицями ударом через себе відкрив рахунок у матчі – 1:0! Після цього гравці «Топільного» зуміли вирівняти гру, і вони пішла на зустрічних курсах – добряче працювати в рамці доводилося обом голкіперам. А голи пішли наприкінці тайму: спочатку Павло Шмига вразив незахищений кут та подвоїв перевагу колективу з Ківерець, однак майже одразу гравець із незвичним для польового першим номером Роман Стужук відповів своїм точним ударом з-за меж карної зони – 2:1. На останній хвилині тайму гравці «Топільно» могли зрівнювати рахунок, однак Радислав Алексюк рятував свої ворота, а коли й він не міг – на допомогу прийшла бокова стійка його рамки після удару Олега Кодлубая.

 

На початку другого тайму «Залізничники» могли збільшувати свою перевагу в рахунку: Павло Шмига вибігав віч-на-віч з воротарем, однак свою дуель Андрію Бльоху програв. Ще за декілька хвилин воротаря «Топільного» вже «розстрілювали» двічі поспіль під час однієї атаки, однак і цього разу йому вдалося залишити свою команду в грі. Номінальні гості поєдинку, в свою чергу, більше контролювали м’яч, однак ніяк не могли довести свої атаки до серйозних загострень біля воріт «Локомотива». Ближче до завершення матчу виходити стало більше, однак час невпинно йшов на користь «Залізничників», а на 28-й хвилині вони ще й знову відзначилися: після прострілу зі штрафного м’яч у ворота підправив Валентин Бондарєв – 3:1. А ще за хвилину гравці «Топільного», які пішли штурмувати суперників п’ятьма польовими гравцями, залишилися у меншості – це голкіпер Андрій Бльох, який якраз і виконував роль того самого польового, перервав відрив суперника, який виривався віч-на-віч із захисником та отримав пряму червону картку. У підсумку, гравці «Локомотива» спокійно довели матч до третьої перемоги на старті нового сезону!

 

Найкращий гравець матчу: Артур Ульяшин (Локомотив)