Гра


0: 3

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Журибіда Володимир/Попко Максим/Хомич Анатолій



0

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

«Надія-2» минулого сезону стала віце-чемпіоном Вищої ліги як у «регулярці», так і в плей-офф, однак новий чемпіонат розпочала невдало – всього один бал у двох матчах. «Агромат» же, навпаки, у перших двох іграх здобув максимум очок. Навесні ці команди видали драматичну дуель в чвертьфіналі Вищої ліги, і тоді лише гол на останніх секундах дозволив колективу з Хорова отримати перемогу за підсумками двох матчів (2:0, 1:2) та уникнути серії пенальті. Тож звітна гра обіцяла бути доволі цікавою.

 

У першому таймі команди з повагою віднеслися одна до одної – попри високий темп, здобутки захисних ланок були більшими, тож і по-справжньому гострих моментів було не так багато. «Розігрілися» команди на 10-й хвилині: спочатку дві поспіль чудові нагоди було в «Агромата», однак після ударів Дениса Козловського та Максима Бондаренка воротаря Дмитра Харченка рятувала бокова стійка, а у відповідь відбив потужний вистріл у ближній кут вже воротар лучан Валентин Рижук. Ще за хвилину непоганий шанс втратив Назар Цап – м’яч після його удару влучив у сітку воріт «Надії-2», однак із зовнішнього боку. А під завісу тайму «салатові» таки досягли свого – Максим Сасовський обігрався із Назаром Цапом та послав м’яч прямісінько під своїм екс-одноклубником по ФК «Волинь» Дмитром Харченком, встановивши рахунок на перерву – 0:1!

 

Після перерви гравці «Надії-2» спробували перехопити ініціативу, однак на 19-й хвилині пропустили знову: цього разу після прострілу Максима Бондаренка з-під захисника вигулькнув Святослав Трофимчук, який і переправив «кулястого» в рамку – 0:2! Час йшов, а гравці «Агромата» все так само досить упевнено тримали суперників на дистанції. Ба більше, на 26-й хвилині гри вони знову вдало вибігли у швидкий контрвипад, а Назар Цап цього разу асистував Дмитру Олійнику – 0:3! У гравців «Надії-2» не було іншого виходу, окрім як піти ва-банк та кинути у бій п’ятого польового гравця. Утім, після ударів номінальних господарів майданчика м’яч двічі проходив поряд з боковою стійкою. При цьому й «агроматівці» двічі лише на якісь сантиметри після своїх перехоплень не влучали у незахищену рамку опонентів. У підсумку, «Агромат» втримав «суху» перемогу над суперниками та продовжує йти зі стовідсотковим показником у Вищій лізі!

 

Найкращий гравець матчу: Максим Сасовський (Агромат)