Гра


4: 4

Удари по воротах:

14
:
12

Удари у рамку воріт:

8
:
8

Сейви:

4
:
4

Фоли:

7
:
5

Хомич Олена/Максимов Дмитро/Літвінчук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

Це був поєдинок команд, які досить вдало стартували у Регулярному чемпіонаті. "Traders" здобули дві впевнені перемоги і знаходилися на вершині турнірної таблиці, тож прагнули ще більше своє лідерство закріпити. "Авангардівці" з чотирма заліковими балами були недалеко від опонентів, і у випадку перемоги могли обігнати суперників у цих цікавих перегонах. Тож футзальні гурмани очікували цікавого та змістовного поєдинку.

 

Гра розпочалась на високих швидкостях, та намаганнях опонентів першими відкрити рахунок. "Неріс-Авангарду" це вдалося зусиллями Антона Абрамова, що змусило «чорно-білих» міняти свою тактику на цей матч. Вони почали розкриватись, що створювало можливості для вбігання у вільні зони для їхніх суперників, тож напруга біля воріт тільки зростала. «Авангардівці» цим скористалися сповна: в одній з атак Максим Крам зумів замкнути простріл партнера по команді та збільшити перевагу свого колективу до двох голів – 2:0. Утім, практично одразу на це відповіли Артем Пашківський та Дмитро Оляницький, тож на перерву команди пішли за бойового миру – 2:2.

 

Друга половина розпочалась з обопільних атак. Кожна зі сторін протистояння намагалась окреслити свою перевагу забитим м'ячем, та зробити це їм довго не вдавалося, допоки за справу не взявся гравець "Трейдерз" Дмитро Козачук, який пробив воротаря номінальних господарів. Та "авангардівці" теж відповіли "гольовим уколом", автором якого став Михайло Жук, і у грі знову встановився паритет – 3:3. Гольові «гойдалки» продовжились і в подальшому. Артем Пашківський знову вивів свою команду вперед, на що відповів Дмитро Дігалевич – 4:4! На майданчику розпочалась справжня "заруба", де ніхто не хотів поступатися. Та як не намагались команди схилити шальки терезів на свою користь, зробити це їм так і не вдалось.

 

Найкращий гравець матчу: Козачук Дмитро (Traders)