Гра


5: 4

Удари по воротах:

20
:
22

Удари у рамку воріт:

9
:
8

Сейви:

4
:
4

Фоли:

6
:
4

Максимов Дмитро/Котельчук Ігор/Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Максимова Катерина/Волинець Юрій




Про гру:

 

Жереб кубкового протистояння звів дві амбітні команди, у складах яких – чимало знаменитих персонажів і які вже не раз протистояли одна одній. Знаючи стиль гри суперників, команди розпочали гру в помірному темпі, граючи обережно, як в захисті, так і в нападі. Гравці подовгу розігрували м’яч, шукаючи шпаринки у захисті обох команд. Першими досягли успіху «криптовалютники», які вдало використали стандарт. Після пробиття штрафного, першим на добиванні м’яча був Роман Ярмощук – 0:1. Господарі після пропущеного голу «ожили» і активізували свої зусилля, а в одній з гострих атак, Дмитро Флішаровський потужним ударом в нижній кут зрівняв рахунок. Через хвилину, чергова швидка комбінація пройшла у «Локі» і Сергій Шостак вивів господарів вперед – 2:1. Господарі, впіймавши кураж, продовжували натиск і під завісу тайму Дмитро Піддубний асистував на Олександра Шитова – 3:1. Подальші дії команд в кінцівці тайму хоч і були активними, проте безрезультатними.

 

Другу половину зустрічі команди розпочали в швидкій манері, в той же час діючи надійно та обережно. Контрвипади з обох сторін несли загрозу воротам, але гравцям бракувало влучності. Та все ж, Сергій Секунда, який найбільше дошкуляв на «п’ятачку» Дмитру Притулюку, ефектно п’ятою скоротив до мінімуму рахунок – 3:2. Ще через хвилину він втратив нагоду, щоб забити знову, та все ж, за кілька секунд по тому, Вадим Мойсеєв досяг успіху і відновив рівновагу в матчі – 3:3. Гра вкотре активізувалася і команди заграли у відкритий футбол. Господарі, щоб досягти територіальної переваги, заграли в 5 польових гравців і така тактика швидко спрацювала. Василь Пилипюк вивів господарів знову вперед в рахунку – 4:3. Але гості теж не пасли задніх, і в одній з атак Андрій Кревський, потужним ударом в дальній кут вкотре відновив рівновагу – 4:4. Господарі знову доклали зусиль, щоб вирвати перемогу. І це їм вдалося. Дмитро Піддубний за три хвилини до завершення гри змусив Олекандра Сержанта вп’яте діставати шкіряного з сітки воріт – 5:4.

 

Гості відчайдушно пішли на штурм усім складом, щоб зрівняти рахунок і перевести гру у серію післяматчевих шестиметрових ударів, але їх зусилля не привели до успіху. Здобувши вольову перемогу з мінімальним рахунком, путівку до чвертьфіналу Кубка Прогресу отримав клуб «Локі».

 

 

Найкращий гравець матчу:  Дмитро Піддубний (Локі).