Гра


52: 24

Удари по воротах:

17
:
29

Удари у рамку воріт:

11
:
10

Сейви:

7
:
6

Фоли:

6
:
4

Хронометрист / Делегат:

Максимова Катерина/Волинець Юрій




Про гру:

 

Гру команди розпочали спокійно, адже кожна помилка в кубковому протистоянні дорого вартує. Команди почергово атакували, але їм бракувало влучності. Та все ж першими відкрили рахунок гості з Дубнівської: Сергій Поліщук асистував на Андрія Захарчука – 0:1. Гравці «Мильська» не погодилися з таким розкладом і пішли на штурм воріт дубнівчан. Олександр Приймачок мав нагоду зрівняти рахунок, однак не влучив у порожні ворота. У другій половині тайму господарі перехопили ініціативу і діяли швидше та гостріше. Дубнівські футзалісти стримували натиск суперника, а при нагоді контратакували, але м’яч після їх ударів вперто не йшов у ворота. І вкотре спрацювало «футбольне правило»: не забиваєш ти – забивають тобі. Під завісу тайму господарі чітко розіграли кутовий і після прострілу Ореста Потоцького Сергій Шматлай зрівняв рахунок. «Мильськ», окрилений голом, продовжив натиск, і на передостанній хвилині тайму Максим Відринський вивів господарів вперед. Ще одну слушну нагоду, за кілька секунд до завершення тайму, мали господарі, але цього разу удар Відринського прийшовся у стінку гостей.

 

Другий тайм команди не стали відсиджуватися в обороні, а розпочали в швидкому темпі.  Обидві команди прагнули переломити хід гри на свою користь. демонструючи швидкісну, комбінаційну та силову гру. На полі розпочалися «футбольні каруселі», в яких пощастило гостям. Ефектна комбінація Чернов – Доскуч знову встановила рівновагу в грі – 2:2. Господарі прагнули вирвати перемогу. В кінцівці гри Олександр Приймачок мав забивати, але вкотре на заваді стала стійка воріт гостей. Гості теж, діяли чітко в захисті, а при нагоді йшли вперед, щоб не доводити гру до «футбольної лотереї».

 

Утім, фінальна сирена зафіксувала бойову нічию і долю поєдинку вирішила серія післяматчевих пенальті, в яких точнішими були гравці ФК «Мильськ» (5:4), які й попрямували до чвертьфіналу Кубка Мрії.

 

 

Найкращий гравець матчу:  Сергій Доскуч (ФК Дубнівська)