Гра


2: 4

Удари по воротах:

12
:
18

Удари у рамку воріт:

8
:
10

Сейви:

6
:
9

Фоли:

5
:
9

Кірепко Анатолій/ Літвінчук Леонід/Гоза Руслан




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Після двох зіграних турів «регулярки» «Респект-2» з трьома очками знаходиться в середній частині турнірної таблиці Другої ліги, натомість «Новатор» розпочав сезон у Третій лізі з двох ніщивних поразок. Проте, для кубкових зустрічей це абсолютно нічого не означає. «Поважні», як і належить більш статусній команді розпочали гру першим номером і доволі швидко відкрили рахунок – Юрій Корнієнко переправив у сітку простріл Геннадія Боровського. Та «Новатор» після кількох хвилин невпевненості на старті поєдинку освоївся і також почав створювати загрози воротам Сергія Воєводи. А невдовзі і сквитав пропущений гол – Віталій Слупачик елегантним фінтом обіграв захисника, вийшов сам на сам і влучно пробив у нижній кут. Окрилені успіхом гості притисли «Респект-2» і невдовзі Олексій Ліщук реалізував ще один вихід сам на сам. Та на відпочинок команди розійшлися таки за нічийного рахунку – Геннадій Боровський потужним ударом увігнав «Select» під поперечку воріт гостей.

 

Проте, «Новатор» діяв злагодженіше та гостріше і цілком заслужено знов вийшов вперед у рахунку – Олексій Ліщук після розіграшу кутового завдав удару крізь натовп у карному майданчику господарів і змусив капітулювати Сергія Воєводу. А ще за 3 хвилини Віталій Плескун завершив швидку контратаку влучним ударом і поставив «поважних» на межу катастрофи. Гра в «Респекта-2» остаточно розладналася і за час, що лишався до сирени «Новатор» був ближчим до того, щоб збільшити свою перевагу, ніж господарі до того, щоб відігратися.

 

Отож, дещо сенсаційно, але цілком заслужено «Новатор» проходить до чвертьфіналу, а «Респект-2» завершує виступи у Кубку Прогресу вже у першому раунді.

 

Найкращий гравець матчу: Олексій Ліщук (Новатор).