Гра


2: 1

Удари по воротах:

14
:
7

Удари у рамку воріт:

6
:
3

Сейви:

2
:
5

Фоли:

7
:
3

Літвінчук Леонід/Гоза Руслан/Кірепко Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

 

«Вадрус», що вважався одним з фаворитів Другої ліги несподівано розпочав «регулярку» з двох поразок від команд, що навряд чи претендуватимуть на місце у топ-3. І тому кубкова гра набувала для «взуттєвиків» величезного значення, насамперед для підняття морального духу колективу. Розпочали номінальні господарі потужно, атаки накочувалися на ворота «Дежі» одна за одною і вже в дебюті Олександр Якимчук ударом в дотик відкрив рахунок. Незабаром «Вадрусу» вдалася гарна контратака, яку результативно завершив Андрій Мельник. Здавалося, після такого старту гостям не уникнути розгромної поразки, але поступово гравці «Дежі» дещо заспокоїлися і, хоча самі вкрай рідко загрожували воротам господарів, але й біля власних навели лад. До того ж дуже впевнено у «рамці» гостей діяв Максим Міщук. «Вадрус» вважав справу зробленою, тому не надто наполягав.

 

А от у другому таймі «Дежа» зробила спробу відігратися і невдовзі Володимир Гура після перехоплення в центрі майданчика і гарної комбінації скоротив відставання у рахунку до мінімуму. Господарі занервували і спробували дотиснути непоступливого суперника та Максим Міщук на останньому рубежі «тягнув» всі удари, до того ж активна відкрита гра раз по раз призводила до контратак гостей і «пожеж» у карному майданчику «взуттєвиків». Втім, не зважаючи на величезну кількість гострих і потенційно цілком гольових моментів в обох команд, рахунок більше не змінився.

 

Таким чином, «Вадрус» не без проблем потрапляє до чвертьфіналу Кубку Прогресу, а «Дежа» продемонструвала справжній кубковий характер, але таки припиняє свої виступи у Кубку.

 

Найкращий гравець матчу: Міщук Максим (ФК Дежа).