Гра


5: 3

Удари по воротах:

20
:
14

Удари у рамку воріт:

12
:
8

Сейви:

3
:
4

Фоли:

2
:
6

Шульгач Андрій/Хомич Анатолій/Котельчук Ігор




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

До звітного протистояння 1/8 фіналу Кубка Мрії команди підходили з різним настроєм. «Воротнів» чудово розпочав сезон, здобувши у Четвертій лізі дві перемоги у двох матчах. Натомість, «Ветеран», який до самого кінця минулого сезону боровся за звання Абсолютного чемпіона Третьої ліги, де поступився у фіналі, у дивізіоні на ранг нижче програв обидва перші поєдинки. Не дивно, що колектив зі Струмівки хотів реабілітуватися за невдачі у кубковому протистоянні.

 

Хоча вже на 2-й хвилині гри «Ветерану» довелося відігруватися після того, як Дмитро Лисик відкрив рахунок у матчі – 1:0. У середині тайму матч майже на дві години перервала повітряна тривога, однак повернулися на майданчик Спорткомплексу ВНУ команди сповнені бажання атакувати. Вийшло непогано – на 10-й хвилині суперники обмінялися голами. Спочатку Дмитро Лисик елегантно викотив м’яч під точний удар Андрію Случику, який подвоїв перевагу «Воротнова», однак одразу ж після цього Роман Фальфушинський точним ударом у ближній кут відновив статус-кво – 2:1. А ще за хвилину «Ветерани» взагалі відігралися влучним пострілом Сергія Войтовича, тож на команди очікував дуже цікавий другий тайм – 2:2!

 

На початку другого тайму «Воротнів» знову вийшов уперед, коли Андрій Случик вдруге відзначився у поєдинку – 3:2. А на 18-й хвилині Дмитро Чубара влучним ударом з середньої дистанції знову засмутив «Ветеранів» - 4:2. Після такого удару оговтатися хлопцям зі Струмівки було важко, і ще за хвилину вони знову виймали «кулястого» з сітки воріт – цього разу після удару Володимира Рапіти – 5:2. Наприкінці гри «Ветерану» вдалося повернути інтригу в матч, а Дмитро Томащук ударом з близької відстані скоротив відставання своєї команди в рахунку – 5:3. Утім, за менш ніж дві хвилини, що залишалися до фінальної сирени, відзначитися номінальним гостям так і не вдалося, тож до чвертьфіналу Кубка Мрії крокують саме їх суперники з «Воротнова».

 

Найкращий гравець матчу: Андрій Случик (Воротнів)