Гра


43: 35

Удари по воротах:

17
:
13

Удари у рамку воріт:

6
:
8

Сейви:

5
:
3

Фоли:

5
:
9

Хомич Анатолій/Котельчук Ігор/Шульгач Андрій




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

У перенесеному матчі кваліфікації Кубка Мрії зустрічалися два колективи-дебютанти волинського футзалу з П’ятої ліги. Дубль ветеранів з Володимирівки у перших двох матчах сезону здобув лише одне очко, тоді як «Бубнів» свій перший і єдиний до цього матч виграв, тож після тритижневої паузи без ігрової практики намагався знову святкувати успіх.

 

І уже на перших секундах вони могли відкривати рахунок у грі, однак м’яч після удару когось із бубнівчан влучив у бокову стійку воріт «Ветеранів». Хоча на 4-й хвилині «біло-червоні» таки досягли свого після точного удару Владислава Барчука – 0:1. Перевага номінальних гостей, щоправда, не протрималася й хвилини, адже «Володимирівка» у відповідь провела разючу контратаку, яку вдало завершив Олександр Цаль – 1:1. Загалом, у цій грі змагався багаторічний футзальний досвід «Володимирівки» проти молодості та настирності «Бубнова». І наприкінці тайму досвід таки взяв своє, а Олександр Цаль відзначився двічі протягом однієї хвилини, довівши свій індивідуальний доробок у матчі до «хет-трика» – 3:1. Щоправда, і молодість не зупинилася, і ще до перерви швидку атаку своєї команд точним ударом завершив Андрій Демський, встановивши кінцевий результат цікавого першого тайму – 3:2.

 

Не здалися бубнівчани й у другому таймі, а постійні набіги на ворота ветеранів принесли плоди на 18-й хвилині, коли Микола Лавренюк зрівняв рахунок у матчі – 3:3! Уся друга половина гри пройшла у рівній боротьбі, однак по-справжньому гольових моментів таки бракувало, тож не дивно, що переможця пари довелося визначати у серії шестиметрових ударів. А в ній щасливий квиток витягнули саме гравці «Бубнова», які ідеально забили всі свої удари, тоді як суперники одного разу в рамку не влучили! Цікава молода команда «біло-червоних» крокує до 1/8 фіналу Кубка Мрії.

 

Найкращий гравець матчу: Андрій Демський (Бубнів)