Гра


1: 3

Удари по воротах:

20
:
22

Удари у рамку воріт:

10
:
11

Сейви:

9
:
9

Фоли:

2
:
7

Котельчук Ігор/Шульгач Андрій/Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Два тижні минуло з тих пір, як ці самі команди зустрічалися між собою в рамках Другої ліги чемпіонату Волині – тоді здавалося, що гравці «Покрова» тримали весь матч під контролем, однак два голи буквально на останніх секундах гри дозволили «Заборолю» здійснити неймовірний «камбек» – 5:6! – та святкувати другу перемогу в чемпіонаті. Підопічні Дмитра Голоскокова ж – навпаки розпочали сезон із двох поразок, тож у матчі з чинними фіналістами Кубку Прогресу воліли реабілітуватися за попередні невдачі.

 

І у першому таймі за рівної гри «Християнам» вдалося здобути важливу перевагу – на 6-й хвилині Кирило Шпаковський відпасував під точний удар Давиду Бабичу – 1:0. Надалі команди обмінювалися небезпечними моментами, однак, можливо, через настільки ранній початок (матч розпочинав суботню ігрову програму о 10:00) такої гольової феєрії, як два тижні тому, команди не демонстрували. У підсумку, попри всі намагання суперників, з мінімальною перевагою на перерву пішли саме гравці «Покрова».

 

Сповнені сил та мотивації, на початку другого тайму гравці «Забороля» зуміли відігратися після того, як Андрій Старушкевич ударом з гострого кута спрямував м’яч прямісінько у «дев’ятку» – 1:1. А на 19-й хвилині Сергій Трикош точним ударом в дальній нижній кут уже вивів номінальних гостей матчу вперед у рахунку – 1:2! Наприкінці матчу гравці «Покрова» намагалися перевести гру до серії післяматчевих пенальті, однак забити не зуміли, натомість пропустивши гол у порожні ворота від Вадима Симоновича, який встановив кінцевий рахунок гри – 1:3! «Забороль» продовжує серію успіхів на початку нового сезону та крокує до чвертьфіналу Кубка Прогресу.

 

Найкращий гравець матчу: Андрій Старушкевич (АСК Забороль)