Гра


3: 3
0

Хронометрист / Делегат:

/Гетьман Василь




Про гру:

Вже традиційно кадровий голод переслідує команду "Хорів". От і на звітну гру смугасті вийшли, не  маючи жодного гравця для ротації в стартовому протоколі, а відповідно – і на лавці для запасних. Так, звичайно, склад хорівчан  дуже потужний та досвідчений, але чи вистачало "фізики" для протистояння потужному  "Респекту", який пропустивши минулий сезон, явно зголоднів за  турнірними перегонами та перемогами? Рівно тиждень минув з моменту очної дуелі титульних клубів в кубковому протистоянні де «Поважні» здобули ефектну перемогу на фініші, забивши третій гол в матчі фактично з фінальною сиреною…

 

  І в цьому побаченні блакитні без усякої розвідки з стартовим свистком арбітра нав'язували шалений темп та неслися вперед, гості ж впевнено грали в обороні, але створити бодай щось небезпечне поблизу воріт Дмитра Ольшевського їм не вдавалося. В той час як кращий гравець  "кубкової" битви Михайло Зайчук знову наочно продемонстрував свої лідерські якості та індивідуальну майстерність: на 7-й хвилині "сімка" господарів красиво прикрив м'яч корпусом, відтіснивши суперника, потім прокинув "поміж ніг" захиснику і, випередивши досвідченого воротаря "Хорова" Юрія Свинарчука, красиво викотив під удар Олексію Мовчану, який з другої спроби все ж таки відкрив рахунок у матчі – 1:0. З другої – тому, що перший удар в дотик від  97-го номера заблокував на лінії воріт Роман Воробей, який страхував свого воротаря. «Поважні» продовжували в тому ж дусі, багато пресингували, і цей пресинг привів до необов'язкової помилки воротаря «синьо-білих», яку втілив у забитий м'яч Павло Семенюк – 2:0.

 

   В дебюті другого тайму  класно зіграв на перехопленні Владислав Дячук, розігнав швидку контратаку і після обіграшу з Михайлом Зайчуком красиво завершив атаку взяттям воріт – 3:0. Здавалось, що перемога вже була в  "кишені"  "Респекта" – тим більше, дивлячись на порожню лавку для запасних у гостей, які виглядали дещо стомленими. Але можливо такою була тактика хорівчан: вони приспали господарів, які зарано повірили в перемогу і до кінця матчу зробили дуже красивий та ефектний  "камбек". І тут вже дійсно слід віддати належне всій п'ятірці смугастих, які поступово повністю переламали малюнок гри, красиво та активно розігрували свої комбінації та забили три надзвичайно гарних голи у відповідь. Розпечатав ворота  блакитних Сергій Вишневський, а згодом впродовж хвилини Роман Воробей двічі асистував своїм партнерам Сятославу Петросюку та Юрію Свинарчуку. Саме гол  "брамкача" був останнім у цій цікавій битві та зафіксував нічию 3:3! А сам Юрій повністю реабілітувався за прикру помилку в першому таймі!

 

   Найкращий гравець матчу: Роман Воробей (Хорів)