Гра


1: 4

Удари по воротах:

19
:
14

Удари у рамку воріт:

8
:
20

Сейви:

6
:
7

Фоли:

3
:
8

Журибіда Володимир/Хомич Олена/Леончук Олександр




Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Гетьман Василь




Про гру:

 

Триматчева програма футзальних баталій суботнього вік-енду в залі ОДЮСШ розпочиналась гучним поєдинком команд-гостей обласного центру, але передматчевий ажіотаж навколо матчу був ще той – зустрічались два самобутні колективи, незмінні учасники Суперліги Волині хорівська «Надія» та МФК «Ковель». Переважна більшість вболівальників перед грою ставили на найтитулованіший футзальний клуб нашої області – певно, тут дався взнаки досить невдалий старт  ковельчан в нинішній регулярці.

 

 Тиждень тому обидві команди досить впевнено, судячи з переможних рахунків, здолали в 1/8 Кубка Волині представників Вищої ліги відповідно  "Вуд Еко Буд" та "Агромат". А з перших секунд поєдинку зовсім не виглядали "андердогами" та "хлопчиками для биття" ковельські футзалісти: вони нав'язували супернику шалений темп та жорсткий пресинг по всьому майданчику і створювали більше гостроти в своїх атаках. Проте "надійні" знайшли свій шанс – не проходили флангові атаки, тому вони проломили центральну вісь захисту ковельчан і Микола Сікач відкрив рахунок у зустрічі. Та вже за хвилину Олександр Івко зрівняв цифри на табло – 1:1. В жорсткій боротьбі продовжувалася гра, було багато стиків та контактної боротьби на паркеті. На 11-й хвилині ковельчани заробили п’ятий фол на Сергію Шафранському, а вже в наступній атаці дуже хотів 15-й номер «зелених» напрацювати на "дабл-пенальті", але  в підсумку отримав лише жовту картку за симуляцію від арбітрині матчу Олени Хомич. Все йшло до мирової перерви, але з цим був не згідний один із лідерів гостей Віталій Кашуба. Розігруючи м'яч з кутового він помітив позиційну помилку воротаря  "Надії" та зненацька влучно пробив з кута – 1:2.

 

    Дуже зарядженими виглядали у цій грі гравці в білих футболках, і вже в дебюті другого тайму Івко оформив свій  "дубль" в зустрічі! Це змушувало підопічних Віктора Ревка щось радикально змінювати, тож вони ризикнули і почали будувати свої футзальні головоломки з п’ятим польовим. Дуже вміло та зіграно плели кружева атак і взаємодіяли між собою Роман Москалик, Віталій Танський, Ігор Кудінов та їх партнери, але в свою чергу чудово тримали оборонні редути досвідчені Олександр Портянко, Віталій Кашуба, Віталій Романчук і їх одноклубники. Окремо хотілося б відзначити молодого кіпера з міста залізничників Ігоря Логвінова, який провів чудовий матч, надійно захищав ворота своєї команди, а на завершення за 2:34 до фінальної сирени точним ударом з рук від своїх воріт вразив порожні ворота хорівчан і поставив кінцеву переможну крапку в цій дуелі – 1:4! Заслужена перемога ковельчан, які повертаються в турнірні перегони Суперліги та перша поразка "Надії" в нинішній  "регулярці"!

 

   Найкращий гравець матчу: Ігор Логвінов (МФК Ковель)