Гра


55: 54

Удари по воротах:

16
:
19

Удари у рамку воріт:

10
:
12

Сейви:

7
:
5

Фоли:

9
:
10

Бродовський Руслан/Літвінчук Леонід/Гомон Сергій




Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Кузнецов Дмитро




Про гру:

 

У звітному протистоянні Кубка Мрії зустрічалися ще двоє представників П’ятої ліги чемпіонату Волині. Причому обидві команди в схожому стилі розпочали для себе нинішній сезон, програвши перші ігри та звівши другі до нічиїх. Тож у поєдинку між собою кожен із опонентів намагався здобути перший успіх у новому сезоні.

 

Краще розпочати поєдинок вдалося «Вуд Еко Буду-2»: номінальні господарі матчу відкрили рахунок зусиллями Вадима Ткачука – 1:0. Утім, гравці «Респекта-3» тримали суперників у напрузі – ще до середини тайму заробили п’ять командних фолів, а на 8-й хвилині матчу й пропустили, коли Назар Литвинов влучним пострілом запалив другу одиницю на табло – 1:1. А ще за дві хвилини Віталій Приходько в чудовому стилі виграв дуель з голкіпером та уже вивів «Поважних» уперед в рахунку – 1:2! Утім, і гравці з Олики не здалися – вони зуміли не лише за шість хвилин так і не сфолити вшосте у таймі, а й на останній хвилині тайму зрівняти рахунок зусиллями Івана Дмитрука – 2:2! Щоправда, рівність у рахунку втримати до перерви не вдалося, а Віталій Приходько оформив «дубль» та знову вивів «Респект-3» уперед – 2:3!

 

У другому таймі було не менш цікаво, а «Поважним» при цьому вдалося зміцнити свою перевагу над суперниками – 2:4. Утім, в середині тайму вони намагалися затиснути гравців з Олики ще більше на власній половині поля та контролювати м’яч у п’ять польових, однак зробили це неакуратно, тож отримали гол у порожні ворота від Івана Дмитрука – 3:4. А ще за півтори хвилини біля воріт «Респекта-3» виникла «пожежа», яку не вдалося загасити, тож Богдан Сінельник зрівняв рахунок у грі – 4:4! Досить довго у грі тримався справедливий паритет, однак за дві хвилини до фінальної сирени «Поважні» заробили право на штрафний, а Вадим Шикута прямим ударом поцілив прямісінько у «дев’ятку» воріт суперників – 4:5! Утім, спокійно довести цей матч до перемогу «Респект-3» не зумів – буквально на останній хвилині гри Назар Шишолик залишив команду в меншості, а Богдан Прокопець зумів точним ударом у дальній кут реалізувати кількісну більшість – 5:5! Він же міг принести команді перемогу за секунду до фінальної сирени, адже пробивав дабл-пенальті за шостий фол «Поважних», однак цього разу пробити Андрія Ткачука не зумів!

 

Таким чином, після гольової нічиєї на команди чекала серія пенальті. А у довгій післяматчевій лотереї більше щасливих квитків витягнули гравці «Олики»: вирішальний шестиметровий удар суперники відправили у бокову стійку їх рамки! Отож, далі у Кубку Мрії крокує саме «Вуд Еко Буд-2»!

 

Найкращий гравець матчу: Іван Дмитрук (Вуд Еко Буд-2)