Гра


1: 8

Удари по воротах:

11
:
23

Удари у рамку воріт:

6
:
17

Сейви:

6
:
3

Фоли:

2
:
6

Максимов Дмитро/Літвінчук Леонід/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Кузнецов Дмитро




Про гру:

 

Саме ці суперники по попередньому етапу Кубка Мрії лише тиждень тому зустрічалися між собою в рамках П’ятої ліги чемпіонату Волині. Тоді хлопці з Нововолинська не залишили шансів «Мотору» – 0:7. Тож, звісно, номінальні господарі бодай на кубковому фронті воліли реваншуватися та здобути свій перший футзальний успіх цього сезону.

 

Уже в дебюті матчу здалося, що «ТТІ-2» знову здобуде впевнену перемогу, адже зусиллями Тараса Чепіля гості з Нововолинська рахунок відкрили – 0:1. Утім, ближче до середини тайму гравці «Мотора» вирівняли гру та на атаки суперників відповідали своїми – в цілому не менш небезпечними. Утім, реалізувати бодай одну із них номінальним господарям гри до перерви не вдалося, а от «зелено-чорні» наприкінці тайму піймали справжній кураж, забивши одразу тричі. У воротах «Мотора» почергово розписувалися Ілля Осінцов, Юрій Байдала та Олег Самков – 0:4.

 

У другому таймі «жовто-чорним» легше не стало, а Михайло Смаль та Денис Пащук досить швидко голами з близької відстані збільшили перевагу Нововолинська – 0:6. Лише в середині другого тайму гравцям «Мотора» вдалося «розмочити» рахунок після того, як відзначився Дмитро Кушко – 1:6. Утім, вже за півтори хвилини Ілля Цьох відновив статус-кво та перевагу «ТТІ-2» у шість голів – 1:7. А під завісу матчу Михайло Смаль оформив «дубль» гарним ударом з льоту та встановив кінцевий рахунок гри – 1:8. «ТТІ-2» ударно розпочинає сезон та вдруге поспіль не залишає жодних шансів «Мотору»!

 

Найкращий гравець матчу: Михайло Смаль (ТТІ Нововолинськ-2)