Гра


2: 4

Удари по воротах:

14
:
20

Удари у рамку воріт:

4
:
10

Сейви:

37
:
5

Фоли:

3
:
4

Попко Максим/Максимов Дмитро/Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Гетьман Василь




Про гру:

 

З усіх поєдинків першого етапу розіграшу Кубка Волині вивіска  «ЛСТМ – Вотранс» для більшості вболівальників та любителів футзалу носила статус найпринциповішого протистояння або навіть справжнього дербі без жодної натяжки в цьому словосполученні. І це, незважаючи на те, що обидва брендові  клуби свої основні спортивні здобутки все ж таки завойовували в класичному великому футболі. Недаремно на трибунах  ОДЮСШ перед початком звітної зустрічі важко було знайти вільне місце. Приємно, що в цей непростий час футзал дає людям якусь віддушину та надію, що все буде добре. Дякуємо за змогу грати та вболівати нашим доблесним воїнам  ЗСУ!!!

 

   А сам матч повністю підтвердив свій статус. Вже на першій хвилині автомобілісти  забивли красень-гол! Спочатку більшості глядачів та й офіційних осіб, що обслуговували матч здалося, що націлена передача Олександра Назарчука на Артема Федецького "вилилась" у досить курйозний гол, так як зі сторони показалось, що Артем відволік увагу кіпера «Будівельників», але зі слів учасників матчу та на повільному повторі чітко видно, що 44-й номер  "Вотрансу" красиво підправив головою м'яч у верхній кут, а  їх «вісімка» записав у свій актив гарний асист. Підопічні Юрія Волошина нарощували темп, а ось у «ЛСТМ» в дебюті матчу гра зовсім не клеїлась і по-справжньому вони прокинулись лише після другого пропущеного. Найпростіший асист записав на себе воротар синьо-червоних Василь Ярошик, який просто постелив рукою  на кілька метрів вперед м'яч на Миколу Коляду, того ніхто не зустрічав і він спокійно пройшов лівим флангом майже до лицьової лінії  "джмелів" та з гострого кута прошив Романа Перлова.  Лише тепер команда Ігоря Чорнухи дійсно зібралась і почала грати значно активніше та агресивніше, вмикаючи тотальний пресинг навіть на половині майданчика суперника. Ця тактика досить швидко матеріалізувалась в перший забитий м'яч у відповідь – Роман Філь хитро  "прочитав" поперечну передачу захисника гостей, зіграв на перехопленні та красиво, на паузі, перехитрив захист  "вотрансівців".

 

   В другому таймі на паркеті точилась вже рівна боротьба. Спочатку не пощастило захиснику «сантехмонтажників» Дмитру Горщаруку, який прикро зрізав м'яч у власні ворота, але за кілька хвилин свій воротарський асист у цьому поєдинку виконав уже Роман Перлов, який помітив у відриві свого граючого тренера, а «Кеба» такі моменти не транжирить – Тарас Кабанов  забив красивий і ефектний гол, м'яко перекинувши  "Селект" над Ярошиком. Знову відродилась інтрига, все йшло до чергового забитого голу – хто кому?! Але господарям не щастило з реалізацією моментів: десь бракувало везіння та влучності  Ігорю Махнюку, Леоніду Єфремову та Тарасу Кабанову. А от  "перевізники" свій шанс використали на відмінно. На передостанній хвилині матчу Валентин Кривицький чудовим пасом знайшов Миколу Коляду і той елегантно в дотик перекинув "кругленького" над Перловим. Це була переможна крапка: команда  "Вотранс" крокує до чвертьфіналу, а «Будівельники» зосередяться на вищолігових баталіях.

 

   Найкращий гравець матчу: Микола Коляда (Вотранс)