Гра


31: 15

Удари по воротах:

20
:
13

Удари у рамку воріт:

10
:
5

Сейви:

4
:
9

Фоли:

6
:
2

Журибіда Володимир/Котельчук Ігор/Шульгач Андрій




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Обидві команди не надто вдало розпочали Регулярний чемпіонат, «Акцент» на останніх  секундах виборов лише нічию з «Торпедо», а «Кураж» взагалі на старті вже двічі поступився. Тому кубкова зустріч розглядалася перш за все, як спосіб збадьорити колектив і додати позитивних емоцій. Розпочали суперники доволі обережно, явно не бажаючи ризикувати і намагаючись знайти слабкі місця у захисті супротивника. Поступово почала вимальовуватись невелика ігрова перевага «червоно-чорних», перш за все за рахунок кращої організації. І на 7-й хвилині номінальним гостям вдалося відкрити рахунок – Богдан Гладун закинув ідеально точний «парашут» на хід Олександру Повідзьону, відрізавши одним пасом весь захист, а капітан «Куражу» першим дотиком прийняв м’яч, а другим проштовхнув його у сітку повз Василя Фібіча. Та раділи гості недовго, «Акцент» розвів м’яч з центру і після кількох пасів Юрій Фібіч наважився на несподіваний удар майже з центрального кола, а Віталій Дубік не очікував такого зухвальства, до того ж мікрорикошет підкоригував траєкторію польоту і «Select» опинився у сітці. Цей швидкий обмін голами ще більше насторожив команди і надалі вони діяли неквапливо і обережно.

 

У другому таймі молодь господарів спробувала оживити гру, але досвідчені «россо-нері» кількома контратаками і ударом Богдана Гладуна у штангу швиденько згасили цей запал. Чим менше часу лишалося до завершення матчу, тим зрозуміліше ставало, що жодна з команд так і не наважиться ризикнути і сподівається на вправність своїх воротарів у відбиванні пенальті. Тож ігровий час завершився нічиєю 1:1.

 

У серії післяматчевих 6-метрових гравці обох команд били сильно і влучно, практично не лишаючи голкіперам шансів. Та Віталію Дубіку вдалося таки одного разу вгадати кут і прийняти на себе гарматний постріл Юрія Фібіча.

 

Таким чином, за допомогою серії пенальті «Кураж» проходить до чвертьфіналу Кубку Волині.

 

Найкращий гравець матчу: Олександр Повідзьон (Кураж).