Гра


2: 1

Удари по воротах:

12
:
12

Удари у рамку воріт:

7
:
7

Сейви:

5
:
3

Фоли:

3
:
5

Журибіда Володимир/Щербик Андрій/Котельчук Ігор




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

 

До початку звітної зустрічі пара виглядала напрочуд рівною, обидва колективи цього року підвищилися в класі і виступають у Вищій лізі, обидва помітно прогресують в ігровому плані. В дебюті матчу «БусМаркет» сплутав суперникам усі плани на гру. «Атлетік» намагався грати у тому стилі, який любить і вміє – тотальна перевага у контролі м’яча і планомірне розхитування захисту суперника. Та нав’язати номінальним господарям зручний для млинівців перебіг подій на майданчику не вдалося, «автомобілісти» діяли впевнено і активно, постійно застосовуючи високий пресинг та частими замінами підтримуючи максимальний темп. Тому не дивно, що саме вони частіше загрожували воротам суперника і на 5-й хвилині втілили свою ігрову перевагу в гол – Сергій Богданенко першим встиг до відбитого Ігором Фіяло м’яча і потужним ударом добив його у сітку. Та поступово гостям вдалося таки заволодіти ініціативою і ближче до перерви вже вони кілька разів перевірили вправність у «рамці» Владислава Савчука, а на останніх секундах першого тайму після гарматного пострілу зі штрафного Олександра Лисенка господарів врятувала стійка.

 

По перерві тиск млинівців дав результат – Богдан Цап вдало зіграв на добиванні і зрівняв рахунок. Обидві команди не мали бажання доводити справу до пробиття післяматчевих пенальті, тому діяли активно і моменти виникали то біля одних, то біля інших воріт. У цій відкритій грі більше поталанило «БусМаркету» - на 23-й хвилині м’яч після розіграшу кутового відскочив до Володимира Пастушка і той впритул розстріляв ворота гостей. «Атлетік» до останніх секунд намагався врятуватися, але пробити Владислава Савчука вдруге млинівцям так не судилося.

 

Отож, обидві команди продемонстрували якісну гру і бійцівські якості, але «БусМаркет» припустився менше помилок у захисті і тому саме він пройшов до стадії чвертьфіналу Кубку АМФВ.

 

Найкращий гравець матчу: Владислав Савчук (БусМаркет).